• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    NECROMAN: jestli za to treba nemuze compatibility mode..?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NECROMAN: u mna je OK. zda sa.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Finalni IE8 neprochazi Acid 2 testem, je to chyba jen u me, nebo globalne?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Já ne.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NECROMAN:
    ja ne
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Nova Opera 9.64 nejak blbne. casto se mi stava, ze pri zobrazeni prazdne stranky se speeddial se mi trab na 4 vteriny sekne opera. Nemate nekdo podobne problemy?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    IRON_STORM: jasne no pristup k tomuhle je taky jednim z tech problemu o kterych koc256 mluvil :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    QUICK: to ano ale predstav si to asi takhle: dostanes auto zadarmo ktery dokaze jezdit uplne v pohode po aslfatovy silnic. po ledu a blate jede taky ale uz mu to da praci no ale tatarsky kokoti v rumunsku se rozhodli delat silnice z hrebiku. ano jde si vzit auto s loukotovymi koly kterym to nevadi ale to neznamena ze je to auto rychlejsi nebo lepsi .)...stacilo by aby rumini nedelali silnice ;)
    QUICK
    QUICK --- ---
    CARTMAN: z pohledu kodera te chapu, z pohledu uzivatele ne. Jako uzivatel si stahnu prohlizec a cekam od nej, ze si zaserfuju. Pokum mi neumozni pouzivat moji oblibenou stranku, sahnu po jinem prohlizeci, v kterem stranka pojede. Kdyby facebook nefungoval v ostre desitce, byl by to pruser jak vrata, kdyz nefunguje v alfe je to jen dalsi bug a je na vyvojarich aby se bud prizpusobili facebooku nebo se facebook prizpusobil opere.
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    KOC256: klidek prosimte. jednak tech webu nefunguje vic a jednak javascript v opere je proste starej
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOC256: vsak oba vime :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CARTMAN:
    no hlavne je bordel kolem tech internetovych veci... ono se s tim zprvu nepocitalo a ted to je tak rozlezle ze nikdo nemuze udelat tlustou caru...

staci dva za vsechny priklady: dodrzovani HTML standardu a protokol pro posilani MAILu.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOC256: ale to je vecna pranice no... co je lepsi jestli dodrzovat standardy nebo delat slozity aplikace ktery nedodrzovani standardu tak nak uschopnej aby to nak vypadalo. Lidi se smyslem pro poradek uprednostnuji prvni lidi ktery o tom vedi hovno zajima jen jestli to funguje a je jedno jak :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CARTMAN:
    bohuzel mas pravdu :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOC256: tohle normalnim lidem nevysvetlis... kdyz se da varit benzim z rumu prijde jim normalni i psat stranky v MS Wordu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    IRON_STORM:
    to ze nefunguje jeden web je spatny tah OPERY? mozan bys to mel napsat ze by meli operu aptimalizovat pro ty weby kde je potencial lidi ale spise mi prijde trochu blbe nedodrzovani standardu od tech tvurcu aplikaci ne?
    KYTT
    KYTT --- ---
    NIXIMOR: me ano...
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    NIXIMOR: me taky ne
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Mimochodem funguji vam v nejnovejsi 10 alfa mapy.cz? Me se mapa vubec nezobrazi :(
    KYTT
    KYTT --- ---
    Tak v 10cce v pohodě:) Aspon neco.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam