• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    ARKIN: nice, thanks. nenapadlo ma, ze gesta sa budu nastavovat rovnako ako klavesove skratky, dik.
    _W_
    _W_ --- ---
    mozno este nastavit cache ("tools > preferences > advanced > history" a tam memory cache a disk cache)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ARKIN:
    me se treba libi fce IE kde po zadani treba "seznam" a Ctrl+entr to samo prejde na "seznam.cz" opera ma stejnou fci pod holym entrem ale¨neni to tak strelhbite jako u IE (cti je to nepouzitelne)

A taky nevim jak to vyresit...
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    Zdra, v Op mam problém, že když do adresovýho řádku dam "g hledany_vyraz" (přednastavený hledání na google.cz), opera se na 5-10 sekund zasekne a příííšerně hrabe na disk. Nedá se to nějak vypnout/obejít/ošetřit?
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    Nedá sa nastaviť mouse gesture pre otvorenie poslednej zatvorenej stránky? (ctrl+shift+t)
    ICESUNLAB
    ICESUNLAB --- ---
    KOC256: xp. aj, přehlédnul jsem to, je to schované tady C:\Program Files\Opera\profile\ .... čekal jsem to v documents and settings...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ICESUNLAB
    ICESUNLAB --- ---
    ve speeddialu nejake weby mam, ale nikde nemam speeddial.ini, verze opery 9.64 .. cim to? doma v pohode upraveno, v praci nikoliv :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NIXIMOR:
    Tak OK proslo to... mozna se to podrbalo pri aktualizaci... ale ta uz myslim byla davno...

hlavnme ze to jede... jeste jednou dik :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NIXIMOR:
    viz (ten unix nemusi mast fungovalo to). Ale zkusim...
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    KOC256: no a mas linux nebo win? Protoze pokud ma ten shortcut nastaveno Platform Unix, tak ve win se bude tvarit ze neexistuje. Kdyz to odmazes, melo by to fungovat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    nastavil jsem si na skryvani menu klavesovou zkratku ALT+F11. Akorat mi prestala fungovat. v souboru c:\Program Files\Opera\defaults\standard_keyboard.ini vidim spravne nastavenou

Platform Unix, F11 alt = Enable menu bar | Disable menu bar

(ten unix nemusi mast fungovalo to). Ale menu se neodkryva... Mozna je nejak skryto natvrvalo treba se odkryva ale na 0px nebo ja nevim. Nevite jak tomu pomoci? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JOHNY_V:
    ja mel kdysi problem pri pouziti formu na nejakem phpBB. Taky jsem v tom byl sam a nakonec to vedlo na poskozeny INI soubor takze musel jsem cisty reinstall...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    JOHNY_V: nope, Imageshack jsem dneska pouzival a v pohode
    ADAM
    ADAM --- ---
    mě se opera seká pravidelně cca na 4sec - za chvíli příjde silnější počítač, tak uvidíme, zda to bylo tím...
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    MARDUK: jo to mi taky prijde no :))
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    MBR: je mrte vidiet ako zadrziava smiech:)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Bushmen beards and emo haircuts are not supported.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MBR: :)
    Adult Web sites
    Users visiting Web sites that contain adult content sometimes make unconscious facial expressions. If Opera keeps opening Speed Dial and Zooming In and Out, please be aware that this not a bug. It may be useful to disable Face Gestures for a better experience. Also remember that wiping your cache is recommend after visiting untrusted websites.
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    MBR: Mrkam na Operu a nic :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam