• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    QUICK: aha, prepinanie klavesnice. nj, s tym som nepocital
    QUICK
    QUICK --- ---
    TOMAS3333: je :) Protoze skript napisu jednou a mam pokoj. Kdezto myslet na prepinani klavesnice pri vyhledavani je nepohodlne :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    QUICK: nj, to je naozaj jednoduchsie napisat si skript ako to napisat s diakritikou :D
    QUICK
    QUICK --- ---
    OVECKA_MJ: to je ale velka skoda :) Uz jsem premyslel nad napsanim js skriptu, ktery vezme obsah stranky a orizne diakritiku. Ale Hus by se obracel v hrobe :)
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    QUICK: to si docela myslím, že asi nepůjde... ale nemusím mít pravdu..
    QUICK
    QUICK --- ---
    Jde nejak nastavit aby quick search (vyhledavani retezce v dokumentu, mam to na klavese "carka" a tecka na linky) nebrala v potaz diakritiku? Pisu bez diakritiky, ale rad bych vyhledaval na strankach s diakritikou :)
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    OCTOPUSS: Díky moc, vůbec jsem to nemohl najít :D
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    To je úplně ýzy.
    Otevřeš si Tools - Transfers, klikneš si na menu pod View a odklikneš "never show...".
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    Zdravím,
    jak se dá v opeře udělat, aby se mi nezobrazoval tab přenosy po započetí stahování? Minule se mi to podařilo v opeře nastavit a teď to nemůžu najít... Předem díky za odpověď
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    opera oslavuje 15 rokov
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ICESUNLAB: nic takovýho nepozoruju. máš pomalej komp nebo ti někde něco "hnije"
    jediný co mi blbne je java ve dvou aplikacích
    ICESUNLAB
    ICESUNLAB --- ---
    OCTOPUSS: nechodí to, spíš to leze. hrozně to zasekává kompa při pokusu o reload nebo dostání se na jinou stránku FB
    KOC256
    KOC256 --- ---
    nasel jsme zajimavou "chybu"...

pokud si stav ulozim do relace a pak treba v mailu kliknu na odkaz tak opera vyhodi nejakou chybu a nasledne otevre vsechny ulozene relace jako nove okna a do kazde teto relace otevre tento odkaz... cekal bych ze ulozene relace jsou proste ulozene a aktivni relace je aktivni...
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    vlozim si do menu (v ini) tohle:

Item, "Insert link (select text)"="Insert, "<a href='" & Paste & Insert, "'>" & Insert, "%t" & Insert, "</a>""

bohuzel to %t se mi vypise normalne, ale chci aby mi to tam vkladalo text, kterej je prave oznacenej... jak na to? kdyz dam pryc uvozovky, tak to nevypisuje nic.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ICESUNLAB: Co tam funguje špatně?
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    ICESUNLAB: Posledni alfaverze Opery 10 jiz facebook zvladaj slusne, takze nezbyva nez pockat na stabilni verzi
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ICESUNLAB: brecis na spatnem hrobe ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ICESUNLAB:
    tak to se musis zeptat na FB kdy svoji aplikaci napisou tak aby fungovala v prohlizecich :)
    ICESUNLAB
    ICESUNLAB --- ---
    netuší někdo, jestli nevychytaj ten šílenej "běh" opery na facebooku? :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    nevíte, zda jde někde nastavit počet historie hledání v emailu?

teď se mi tady ukládá snad tisíc položek a je to dost nepřehledné..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam