• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MEDWYN:
    a nastaveno kde? nebo to samo v defaultu?
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    Ja postu v opere nepouzivam a mam nastaveno, ze se v tomhle pohledu zobrazuje prave a jen RSS ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MEDWYN:
    no na postu je takove tlaciutko v defaultu ale to RSS ne nebo ho nevidim
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    KOC256: Ja si udelal tlacitko na otevreni posty na panel. Pocet neprectenych mi ale neukazuje teda ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    mohu nejak do stavoveho radku dostat pocet novych RSS zprav a pri kliku otevrit prislusny panel? pres to menu to je nepouzitelne...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jn chyba je u tech co spravujou web FB :(
    Opera jede spravne... :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PINCHE_GRINGO:
    zatim jsem FN nepostizen :D
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    KOC256: Komunikoval jsi nekdy s technickou podporou FB? To je hazeni hrachu na zed, tam se to ani ke kompetentnim lidem nedostane..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    no problem je v prasokodu FB )predpokladam) cim vice budete hucet na borce z FB tim si drive uvedomi ze svet se netoci kolem FF :)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    INDIGO: Ha tak to neni jen muj problem :) Ja pouzivam na facebooku jenom jednu aplikaci a zval jsem jen jednou, tak jsem se prihlasil v IE..

Psal jsem na forum, ale bez odezvy..
    INDIGO
    INDIGO --- ---
    Tusim ze vsetky quizy, mafia wars alebo street racing nema cele to okno kde mozes invitovat ludi.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Jaký invites?
    INDIGO
    INDIGO --- ---
    Ludia, ako riesite, ze vo vela facebook apps nejde posielat invites v opere 10?
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Me taky opera uklada i otvira mht bez problemu. Ale je fakt, ze jsem zkousel mht jenom z webovejch stranek, ne office dokument, v tom bude asi ten problem. Jestli office nepouziva nejakej "standardni" mht.. :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    TRIPLT: mne mht otvori. dokonca v nom opera uklada stranky.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Zdravim :-)
    Nevite nekdo pls nahodou jestli existuje nejakej plugin nebo nejake nastaveni pro Operu aby byla schopna otevrit .mht (MS office) dokument?
    Bohuzel mi to jde jen v IE...
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    Jo, šlape jak hodinky.
    KYTT
    KYTT --- ---
    Funguje vám ta Opera Unite? Mně už asi 24 hodin ne.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ARKIN: mam sice 9 operu, ale mam tam na torrenty 'save to disk'. ked das open with default, ani to nezabera? mozno skusit to prehodit a vratit tak ako to chces :]
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    ARKIN: Aha, sorry to nebylo v betě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam