V posledni dobe, domnivam se, ze to bylo nekdy v prubehu rady 10.x, me zacaly zlobit 2 veci, pokud by nekdo dokazal poradit, budu moc rad. Prip. staci hint/odkaz na prispevek, pokud se to jiz resilo (filtrovanim jsem nic nenasel).
1. po instalaci nove verze (bohuzel uz nevim presne ktere, ale nejspise nektere kolem 10.60) se mi zobrazuje personal bar, resp. jeho polozky, pouze v jednom z oken jedne spustene instance Opery. Tzn. mam napr. otevrena 3 okna Opery (v kazdem X tabu), vsechny maji zobrazeny personal bar, ale ve 2 oknech je prazdny a pouze v 1 okne zobrazuje ikony, ktere jsou tam z bookmarku prirazeny. Je nejaka moznost je mit vsude, prip. cim je to zpusobeno?
2. Ve skinu mam nastavenou pevnou sirku tabu na tab baru. Po spusteni Opery vsak maji ruznou sirku a ja musim zvolit jiny skin a hned nasledne opet puvodni, aby mely taby opet pevnou sirku.
Bod 2. bych nejak skousl, spoustim Operu jednou za mesic (mezi tim v kuse bezi), tak se to da vydrzet, ale ten personal bar me docela stve. Pro me je Opera neco jako pro kopace lopata :)