WOODMAKER: Nevím co přesně chceš. Jestli chceš mít zvlášť jednu skupinu tabů a zvlášť druhou, tak si můžeš uložit skupinu tabů jako session (vždycky na konci práce, a pak si tu session zase otevřít). Ale jestli chceš mít zaráz otevřený věci pracovní a věci nepracovní, jen odděleně, tak to leda mít dvě různé Opery s různými sessions, což je teda kanón na vrabce.
Já mívám v práci otevřené v jedné Opeře oboje a orientuju se podle ikonek na tabech (mám kolem 30 tabů, takže popisky nejsou vidět) např. tak, že vlevo od Facebooku jsou nepracovní věci (diskuzáky atd.) a vpravo pracovní, nové taby se sice vždycky otevírají úplně vpravo (ale mám dojem, že tohle jde nastavit jinak "Open new tab next to active") ale dají se přesouvat.
Unite jsem párkrát zkoušela pro sdílení větších souborů, ale v práci mám problém že to neprojde, asi blokovaný porty nebo něco. Navíc v době kdy jsem to zkoušela (tj. zezačátku) to mělo problém s odpojováním, takže nešlo třebas si doma nasdílet hudbu a pouštět si ji v práci, protože když to vypadlo nebyl kdo by to doma nahodil.