IRON_STORM: Taky ji pouzivam na mail uz tak ctyri roky, a mam pocit ze to nejak neni ono. Samozrejme, mozna za to nemuze mailovy klient, ale : Jak tam mam asi pet mailovych uctu, cca 100 RSS kanalu, tak opera startuje desne dlouho, klidne i pres minutu, nez nacte databazi, nez zkontroluje novinky, vsechno je kvuli tomu sekly a desne moc se hrabe na disk. Stejne se chod vsecho vyrazne zpomaluje pri jakekoli dalsi vetsi kontrole feedu.
Obcas se me pta, jestli muze po vypnuti optimalizovat databazi, nicmene mi prijde, ze to obcas dela i bez optani. Casto se mi stava, ze znicehonic pocitac zacne zurive hrabat na disk, vsechno ostatni se desne zpomali az zasekne, opera se stane uplne nereaktivni a samozrejme, kdyz ji pres taskmanager odstrelim, tak se vsechno zas rozjede.
Je mozny, ze to je tim, ze jsem zacal pouzivat mail uz nekdy ve verzi 7 snad, takze ma mozna problem s tema staryma formatama? Ale stejne, cely ten mail se uklada jako tisice malych souboru, a to myslim neni uplne optimalni volba.