• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OTZ:
    pookud pomohl az restart PC tak to nebude operou...
    MVEK
    MVEK --- ---
    Jj, taky mi v 11 z NĚKTERÝCH (ne všech, ale z některých pokaždé) webů pokaždé napoprvé stažení souboru shodí Operu, podruhé už ne, ale jiný soubor zas.

    No a pořád se mi stává, že při odeslání formů dostanu chybu, a refresh nepomáhá, musím dát zpět a znovu odeslat. ta data se prostě zjevně ani nezkusí odeslat.
    OTZ
    OTZ --- ---
    potom co mi opera 11 spadla 3x za sebou při pokusu o stažení mp3 a pomohl až následný restart pc (win xp, sp3), začínám používat chrome..kde se dá prosímvás stáhnout ta 10.63? ta 11 mi přijde jako něčí pomsta, nevím zda se změnil marketing ve firmě, ale nechápu jak tohle mohli pustit do světa a ještě s automatickou instalací
    ADAM
    ADAM --- ---
    nicméně jedno plus pro tu betu: první verze, u které se dá s operou během "fetching headers" normálně pracovat.

    v předchozích to byla operace, která na deset minut operu skoro totálně zablokovala.
    ADAM
    ADAM --- ---
    moje peripetije s emailem prostě nekončí...


    teď jsem nainstaloval uplně čistou operu (11.01 beta), ručně jsem do ní zadal parametry mého email účtu. korektně jsem ji ukončil a po znovuspuštění - natáhla si opět všechny emaily podruhé, a zase každý vidím.

    pikantní na tom je, že to na jiném počítači nedělá. teď jsem si na tomto stroji doinstaloval ubuntu, tak to zkusím v něm, jak se to bude chovat...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ADAM: no tak at uz to IMAP ma nebo nema ukladat, to je mi fuk, ale at mi to Opera laskave po kazdem restartu NEMAZE
    jinak podle vseho to Opera propaguje do mailboxu a po startu aktualizuje:
    Labels are lost in mail client... Bug? - Opera mail, chat and news - Opera Community
    http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=404901&t=1294755300&page=1#comment4240001
    ADAM
    ADAM --- ---
    podezírám to, že operu nikdy nevypínám, běží i několik týdnů většinou až do nějakého crashe. a tím crashnutím se to nějak posere...
    ADAM
    ADAM --- ---
    NECROMAN: imho stitky by se na imap ukladat neměli - nemá to s imapem nic spoelčného.

    mě to dělá přesně to samé. ještě po každém restartu ale vymaže všechny filtry (v 11 už je štítek a filtr to stejné), RSS kanály a zdvojí veškeré emaily.

    už z toho fakt rostu, táhne se to už snad od 9tky a pořád s tím mám stejnej problém.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Tak je to podle vseho problem IMAP na seznamu - neuklada stitky. Po restartu Oepra natahne aktualni stav z mailu... a premaze vsechny stitky, protoze na serveru nejsou.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NECROMAN: labely mi zmizi vzdy presne v ten moment, kdy znova zapnu Operu a probehne check vsech mailovych schranek... Kdyz je Oepra zapla, tak to drzi.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Ted jsem narazil na problem - pouzivam v Opera 10.63 email, 2 schranky pres IMAP, a kdyz nastavim u nejakeho mailu Label, tak za nejakou chvili tam ten label uz neni, proste vsechny labely zmizi. Nevim, cim to, nedeje se to i u vas?
    MVEK
    MVEK --- ---
    TOMAS3333: Odjakživa mám pocit, že se mi opera chová jinak, ale teď mám čistý profil, kromě oblíbených absolutně nově vytvořený:-), tak nevím

    Ale "funguje" bych tomu moc neříkal, imho tohle chování, co jsem popsal, je spíš bug. Protože to moc logiku nemá, má se to otevírat ve skupině vždy, nebo nikdy.
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Opravné vydání není správný název, opravný může být i oficiální update.
    Tohle je weekly, jedno z testovacích ("beta") verzí, které se stahují ručně z blogu Desktop teamu a mohou obsahovat nějaké neopravené chyby. RC je betaverze, která je již hodně blízko oficiálnímu vydání, ale pořád je to beta.
    Oficiální verzi se říká final, ta je ke stažení na opera.com/download a nabízí se v automatickém updatu. Na beta verze update nefunguje. Někdy se může stát, že poslední RC je totožná s final verzí, to se pozná podle čísla buildu.
    PIPIK
    PIPIK --- ---
    MVEK: jasne, je to jen opravne vydani a musel jsem to taky stahnout rucne.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    MVEK: hm, asi mas inu operu jak ja, lebo u mna nefunguje
    MVEK
    MVEK --- ---
    THESTOUPA: To není přesné, i v 11.0 se otevírá nový tab v group, ale pouze, pokud je v danou chvíli aktivní tab, který není poslední napravo ve skupině!
    Tzn. když budu mít dva taby ve skupině a budu v levém z nich, funguje to, když budu v pravém, otevře se nový tab mimo skupinu.
    MVEK
    MVEK --- ---
    PIPIK: Ale to není RC, nebo jak se tomu nadává, to je zatím jen beta nebo vývojářská nebo co, že?

    Protože mně se nic nového nenabízí.
    E42
    E42 --- ---
    To je zřejmě automatic grouping, který byl v betách, z RC byl odstraněn a zase se na žádost uživatelů vrací. Proč ho odstranili, netuším, ale bez něj pro mě nemá grouping žádný smysl, štosovat na sebe okna manuálně je práce navíc, ne její šetření. To už raši použiju víc samostatných oken.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    KOC256: vsimnul jsem si, ze v ty posledni verzi (11.01), kdyz otevru novy tab nebo dam otevrit link do noveho tabu ze stranky v seskupeni, tak se to otevre uvnitr te skupiny. to driv myslim nedelalo. takze staci otevrit dve stranky, seskupit a dalsi uz se oteviraji ve skupine.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    neni nejaka zkratka na otevreni tabu do stejneho group tabu pripadne aby ho to vytvorilo... je dost otravne otevrit si 20 oken a pak je seskupovat... :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam