HADIAK: Proč bych měla chtít si po každé když končím to ukládat jako session a pak všechno zavírat, a pak zas otvírat session, když normálně vypnu Operu a pak ji zase zapnu a jsou tam. To není žádná samostatná session, to je prostě stav mojí Opery v době ukončení. K tomu to "continue from last time" je.
Jinak se mi s dvaceti a více taby pracuje velmi dobře, ve čtyřech mám diskuzáky, v dalším mail, osobní stránky, MyEpisodes, Facebook, intranet, eshop kde budu v blízké době nakupovat a jejich tabulku velikostí, webovou galerii, pár stránek z Wikipedie, blogy a twittery co sleduju, pár výsledků z Googlu, Android Market, několik stránek co mě v posldní době zaujalo a vybranej stolek z IKEA, pro který pojedu někdy příští týden, před nedávnem tam byl navíc stack s asi patnácti inzeráty s nabídkou pronájmu, který jsme hledali.
A to je jen doma, v práci samozřejmě mám otevřených třeba X publikací, genových databází, různé další tooly, různé projekty co používám třeba obden a nemá smysl je zavírat a otvírat pořád. Už si nedokážu představit, že bych musela pracovat s prohlížečem který by běžně 20-30 tabů nezvládal.