• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    hm animacia velmo pekna, ale ta ikonka z '95 je najkrajsia :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WKILLA:
    na blbosti cas maji ale ze by konecne nepragramovalo TAB STACKING to ne :D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    je videt, ze kluci se vazne soustreduji na veci dulezite pro uzivatele.. jako novou brand identitu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Opera mi píše viz img - víte o tom někdo něco blíže?

HADIAK
    HADIAK --- ---
    zvlastne... netusim ako to opera robi, ale myslel som si, ze pouziva na renderovanie jadro chromeho. a stretavam sa s dvomi pripadmi, kde opera renderuje kus stranky zle a chromy dobre. ako to dokazu? :/

(pre tych co chcu testnut tak ide o admin rozhranie WP, ktore sa nacita dake pokazene, ale staci mouse over a uz je korektne a dalsia vec, na steam store, v pripade "early access" nalepky, je tato niekolko nasobne vacsia ako by mala byt).
    M0R
    M0R --- ---
    kazdopadny jsem ted v opera:// flags vypnul globalne tu hardwarovou akceleraci videa a trochu (ne stoprocente) to pomohlo
    M0R
    M0R --- ---
    HADIAK: no na youtube to prepnu tak, ze odinstaluju flash :) ale nekde jinde mi to bez nej potom treba nechce prehravat
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOC256: no prave ze ne. Prvnich 20 pozic mam odladene bookmarky a ty nove davam na konec, kde je casto brzo odmazu, nebo nekam zaradim.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    M0R: na vlastnej stranke? :) zmenis kod. na cudzej? kontaktujes vyrobcu?
    youtube malo dakedy moznost, ci ju este podporuju, to netusim (a myslim, ze uz nie).
    M0R
    M0R --- ---
    KOC256: tak jinak, jak udelam v novy opere, aby misto flashe pouzivala jako defaultni prehravac html5?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NECROMAN:
    sice nepouzivam ale logicky mi prijde ze to co si zadas nove budes asi chtit pouzivat pravdepodobneji nez to co jsi zadal pred delsi dobou...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Tak update, Opera 32 ted dava nove bookmarky na prvni a ne na posledni pozici, nechapu proc.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Opera 32 zas zmenila system pridavani bookmarku a nefunguje mi pridani do Speed Dialu. Delam neco blbe, nebo vam to take nejde?
    LUDO
    LUDO --- ---
    HADIAK: ja sa uz len modlim, aby az mi definitivne odpisu firefox bol pouzitia schopny Vivaldi
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    LUDO: netusim, nejsom masa. :) ale urcite to znie lepsie ako napr take "korektne zobrazovanie podla w3c standardov"? :)
    LUDO
    LUDO --- ---
    HADIAK: akoze seriozne, taketo featury fakt browser predavaju masam?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ooh. nova opera; animovane themes...

Themes - Opera add-ons
    https://addons.opera.com/en/themes/?tag=animated
    NYX
    NYX --- ---
    HADIAK: ja vim, dnes jsem neco predelaval na serveru a semtam to vypadlo. nedavno jsem delal upgrade debianu wheezy -> jessie a obcas je treba neco doladit.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NYX: nj, asi sa daco pokazilo *tu*, zatial to slape :) (ale s tou postou je to fakt :) )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam