• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    v 35 je jako beta...

Changelog for 35
    http://www.opera.com/blogs/desktop/changelog-35/#b2066.10
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Kdybyste náhodou řešili, že vám nejde stahovat z ulozto.cz nebo že se vám odhlašuje czechtorrent trřacker atd... tak si vypněte OPERA TURBO. Asi se nějakýmn omylem ji podařilo zapnout a den řeším, že se to chová blbě... :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    KOC256: jo, ten je fajn.. v chromem mi chybi oboji :/ ale kdyz holt google vyvojari vi lepe, co lide potrebuji, nez lide samotni
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OMNISLASH: Ff to taky umi. Mi vice chybi stacking :(
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    jasne, to byla jedna z jejich super featur
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OMNISLASH: To nevim, ale neprezentuji to tak asi ne. Ja funguju na BETA verzi ne na DEV.

BTW: to stara opera umela? Nejak si to neuvedomuji...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    a uz umi zobrazit taby ve vice radcich?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Testovací Opera 35 už umí ztlumit hrající stránky – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...y/testovaci-opera-35-uz-umi-ztlumit-hrajici-stranky/sc-4-a-180463/default.aspx
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NECROMAN:
    ja porad cekam na stackovani tabu... :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOC256: konecne pridali do stahovaciho popupu moznost zrusti stahovani? A to jim to trvalo jen 19 verzi a x let, super :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: parada, tak si pockam na stable :)

btw aj vam sa stava (uz niekolko verzii), ze pri otvoreni noveho tabu mysou (lave mysitko a mys dodola) sa vam otvori nie prazdny tab ale stranka ktora je na cca tej pozici v quick diale?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nechapu to. Nejvetsui tahak opery 34 je:

KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    nova beta uz opravuje...

" nova opera zas nie je schopna si zapamatat, ze NECHCEM ulozit heslo..."
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    SUK: já to ve firefoxu vidím.
    SUK
    SUK --- ---
    Btw, ma nektery z tehlech chachacha hypermodernich browseru takovou zakladni vec, tedy nejakou statusline, kde se dozvim, co zrovna dela? (U stary opery hned vidim, ci cekam na DNS, TCP spojeni nebo odpoved od serveru a tim padem vim, kde hledat chybu, kdyz neco nejde).
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: nemam chut/cas teraz dohladavat, ale na steam store, ked je hra v early access, tak ta nalepka je 3x vacsia ako ikonka hry (v chromom je to OK); ked zbadam a budem mat cas... :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    nová opera šifrování heslem má. ale slouží to aso jen pro synchronizaci - po spuštění to heslo zadat nechce.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    o obrazcich nic nevim. ta neschopnost se aktualizovat je fakt dementni. To nechapu ze to neumi resit... Uz nekolikrat jsem musel aktualizovat rucne...

WAND demence je ted s novou operou (nova ikona...)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    btw aku verziu (win stable) mate? doma mam 1990 (nova ikona, neschopna zapamatat si wand setting) a v praci mam stale daku 198x a pise, ze je aktualna... ? (inak ostatne bugy pretrvavaju - obcas zabudne ovladanie mysou, niektore obrazky/stranky mrsi ako stara... )
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Mimochodem, Vivaldi ma od vcerejska beta verzi.

Vivaldi Web Browser Community - Vivaldi launches its first beta
    https://vivaldi.net/en-US/teamblog/66-the-first-vivaldi-beta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam