• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    No mi to funguje. Lepereceno nevim ze mi to nefunguje...
    ADAM
    ADAM --- ---
    Me to párkrát odlogovalo, až mě to přestalo bavit
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ok ok.. tak opera si hesla pamata... a asi som nie uplne pochopil ako to v opere myslia; moj speeddial je ulozeny na webe, tam si tie linky mozem naklikavat; ja som (asi naivne?) myslel, ze si to lokalna opera stiahne a supne sem do speedialu... hm. takze manualne...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    tak skusam opera synch... lognuty v oboch OS a nic. opera nic nerobi. ako to funguje? som tak advanced user, ze veci pre bfu im nefuguju, alebo som uz taky chuj, ze mi nejde nic? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    REDFOX:
    O12 jsem měl rád ale, myslím, že je čas o ni již nemluvit.

Tím ti neříkám, že ji nemáš používat. Ale taky už nikdo neříká co jede a nejede v IE6.
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    KEVIN00: V O 12.18 bez problémů.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: mno... po nahodeni do novej instalacii systemu to nefunguje a co som guglil, tak ze je to encryptnute na usera... tak neviem.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Díky za ověření, nahlásil jsem chybu na Bug Reportu :)
    ZEAVER
    ZEAVER --- ---
    KEVIN00: Taky mi to nejde, ale když se přes google proklikneš na nějakou podstránku, tak už to jde. Třeba jen takhle - https://www.surfeasy.com/en/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Funguje Vám stránka SurfEasy VPN?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: ok subor tam mam, zazalohovany, testnem neskor :) dik!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    ale jako nevim. prijde mi ze jsem tomu tenkrat venoval dost casu nez aby to bylo tak jednoduche. Vim ze jsem celou slozku i zalohoval a obnovoval a nefungovalo nic...

No zalohu jsem uz nedohledal ale je to uz fuk...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    tak jsem zagooglil...

c:\Users\{user}\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Next\Login Data

Používám Operu next.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    MVEK: sak to... :)

KOC256: ja som sa snazit to hladat na disku, ale bezvysledne. na guglenie som este nemal cas, ale asi budem musiet.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Hm, nemůžu se rozhodnout, jestli Číňani jako vlastníci Opery jsou důvod pro to zůstat, nebo naopak radši odejít...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    no ja to nevim a nejak jsem dale po tom nepatral ale bylo mi divny ze to asi zajima jen me :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    (uz sa vie, kde nova opera uklada hesla?)
    BALI_
    BALI_ --- ---
    KOC256: opera 12.18, pred aktualizaci to slo. Nakoply to bude.)) jeste zkusim vytvorit novy profil..
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    takze, ked nic ine, mozme aspon dufat v lepsiu podporu kodovania a smajlov :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam