• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    MVEK: ono to nema trvacnost hodin/minut.. staci sekund :)
    MVEK
    MVEK --- ---
    HADIAK: To jsi velmi anomální osoba:-). Myslím to proto, že je zázrak, že si to označení často nechtěně nezrušíš apod.
    Ale v pohodě, já mám takových anomalit zas jinde... A bohužel pro MS jsem anomální už tím, že mám lištu Windows vlevo svisle, takže mi celé datum i s dnem v týdnu a volič jazyku klávesnice atd. zabírá zbytečné místo celého řádku na té liště.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: ja oznacovanie textu pouzivam ako zalozku v knihe = na oznacenie textu, ktory som prave precital. takze take vyskakovacky su viac ako rusive. nehovoriac o tom, ze to tam potom zavadza.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    jiz cca 14 dnu me to sere na beta ale tak dva dny uz mi to prijde fajn... protoze co chces vetsinou delat s textem ktery oznacis? :) Zacinam si zvykat. Asi se inspiruji u WORDu, kde ti nad oznacem textem taky vyskoci nejake akce...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    pozeram, ze nova stable opera automaticky ponuka [ search | copy ] nad oznacenym textom... to tam fakt nemaju co na praci, len taketo kktiny pridavat? :/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Snažili se mě někam navést ale to vššechno byly slepé uličky, tak nevím zda vůbec chápali co myslím.

Nakonec pomohlo použité webu https://sync.opera.com/web/ (kterého jsem se trochu bál. A následné přihlášení jen dvou aktivních zařízení... Uff...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Dneska jsem dvakrát reinstaloval PC a vždycky jsem stihl přihlásit Opera na synchronizaci. Nyní mi tedy jedno PC visí v seznamu synchronizovaných PC 3x. Netušíte někdo zda se dá toho zbavit? Na webu jsem k tomu ovladač nenašel... :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Opera se do Číny prodá jen částečně, sešlo z obchodu za 1,2 miliardy dolarů – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...-jen-castecne-seslo-z-obchodu-za-12-miliardy-dolaru/sc-4-a-183153/default.aspx
    MVEK
    MVEK --- ---
    Bohužel funguje, nedávno jsem si nějaký formulář smazal (vpřed nepomohlo).
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    Version: 38.0.2220.31 - Opera is up to date
    Update stream: Stable
    System: Windows 10 64-bit (WoW64)

backspace funguje :)
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    Můžeš si Backspace nadefinovat v klávesových zkratkách manuálně.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    v 39 ne
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KEVIN00: backspace funguje.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KEVIN00:
    ne ale nikdy jsem to nepouzival. pouzival jsem Ctrl + sipky...
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Funguje Vám po poslední aktualizaci klávesa Backspace na stránce jako zpět?
    BTW Ví se, kam se ukládá SpeedDial?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    MVEK: asi ano, mam pocit, ze to prislo tak ako aj v 38.0.2220.29. pridali adblock, zrusili X v speed diale a nahradili ho s ... menu (to vitam!) a poebkali daco systemove :)
    MVEK
    MVEK --- ---
    HADIAK: Win10 jsou imho živé. Každopádně mně se toto neděje. Také ji mám jako default. Laicky bych tipoval víc něco rozbitého v Opeře, protože choose default apps se objeví, když v jakékoliv aplikaci po dotazu zvoím, že ji chci používat jako defaultní (třeba ve FF).
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ostatne, tusim dva, dni sa mi vzdy po spusteni opery vo win 10 otvori aj settings s "choose default apps". ze uz ani v M$ nevedia napisat applications ma trosku prekvapuje, ale wtf to ma znamenat? je tam aj pre email aj pre web browser zvolena opera, co mu na tom vadi?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Prohlížeč Vivaldi se dál pěchuje funkcemi, nyní dostal vlastní gesta myší – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...dal-pechuje-funkcemi-nyni-dostal-vlastni-gesta-mysi/sc-4-a-182645/default.aspx
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam