• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETERSFILMOVÉ WORKSHOPY
    PETERS
    PETERS --- ---
    LADIZ: No tak toho 10týho doraž ;-)
    LADIZ
    LADIZ --- ---
    jééé! taky bych se rad zucastnil, ale nejsem z Prahy ... klido bych nekdy prijel!
    PETERS
    PETERS --- ---
    GHOSTSTALKER: No vidiš Visty reinstalovaný tak hurá nainstalovat Mayu ;-). Já pak dodělám zase nějaký ty serepetičky v AE ;-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Já na ten sraz jdu taky btw :)

PETERS: Hm, a to jsem zrovna reinstaloval Visty a smazal Mayu s tim, ze ted nic potreba nebude :)
    PETERS
    PETERS --- ---
    BTW : Napadlo mě. Ghoste co udělat nějaký animovaný logo pro FW ? :)
    PETERS
    PETERS --- ---
    OFFINKAA: No jak bys řekla ? :-) Jedině dobře to může dopadnout :-)
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    ty jo, 6 scenaristu, rezoiseru, potazmo sefu :-) to uz je slusny famu kruh :-), sem teda zvedava, jak tohle dopadne:)
    PETERS
    PETERS --- ---
    Tak na ten Sraz zatím teda : Peters, Mucker, 113KW, Albrecht_Smuten a dneska jsem překecal i Vosuma a Shareez ;-). Předběžně pondělí 21:00 hospůdka U sadu :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Co se týče hlášení na pozice "scénář" + "námět", tak bych to nechal, až se uskuteční nějaký ten brainstorming sraz a na něčem se tu shodneme.
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    GHOSTSTALKER: Wow, díky za ocenění =)
    PETERS: Jo, můžu to nakreslit...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    PETERS: Imho byste teda měli přibrat minimálně ALBRECHTa a další, co tu mají zajímavé a především realizovatelné nápady :)
    PETERS
    PETERS --- ---
    113KW: Moc se omlouvám,ale nějak nevim co je to kapesníček :-). Jinak jak pujdem s Muckerem do hospody kvuli tomu námětu/scénáři můžeš se k nám přidat. A dobrej nápad stim storyboardem. Našle by se tu někdo s uměleckým nadáním to nakreslit ? :-)
    113KW
    113KW --- ---
    SRAZ : 113kw - herec, kamera, namet, scenar

ALBRECHT_SMUTEN: inhibicionista je moc :-D ,haha
    PETERS: dobrej napad, ale co takhle utisit pro zacatek svoje umelecky ambice a zkusit obligatni "kapesnicek", ovsem vcetne storyboardu a prochytani si zajimavych zaberu z vybrany lokace? a jiny, (coz znamena tezsi) namety nechat na pristi srazy az se zjisti jak a jestli takova spoluprace funguje?
    LUCINKA894
    LUCINKA894 --- ---
    SRAZ: LUCINKA894: PRODUKCE, STŘIH
    PETERS
    PETERS --- ---
    OFFINKAA: No jás i příští týden pujdu sednou s Muckerem tak dám vědět termína kdyžtak může přijít jěště někdo. Vymslíme nějakej atraktivní a zároveň jednoduchej námět na začátek.

Pak určíme lokaci(e) a přesný čas.
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    PETERS: tohle mi prijde docela fajn zajimavy, jen ten zaver trosku pritazeny za vlasy, nemuselo by to byt ani moc narocny na zacatek. Co vyber lokaci?
    10 je sice daleko a navic nejsem z phy, ale predbezne
    offinkaa: produkce, skript, dramaturgie (popr.asistent rezie) aka holka pro vsechno
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ZABIAS: Taky přidáno :).
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ALBRECHT_SMUTEN: Hehe, inhibicionista taky super nápad. Obzvláště bych byl zvědavý na reakce o natáčení nic netušících slečen, co by se v tom parku procházely :o).
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    pridano do zahlavi co nejakou spolecnou akcii !!!

[ FOTO - WORKSHOPY ]
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    GHOSTSTALKER: Jasně... tak se to může nechat na jarní workshop, ne? =)

Měl bych ještě inhibicionistu - příběh člověka, kterej chodí po parku a ukájí se nad tím, že se schovává před ženami...

A taky sérii nějak významově propojených totálně depresivních scén s dodanym sitcomovym smíchem (třeba když maníkovi oznáměj, že on, nebo jeho láska umírá na rakovinu)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam