• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETERSFILMOVÉ WORKSHOPY
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Já sázim na "kapesníček" v nějaké originální podobě :-D
    PETERS
    PETERS --- ---
    GHOSTSTALKER: Sem taky pro. Akční počiny si necháme na Jaro až se nám aspoň trochu zahřejou kosti...

Sem zvědavej co vymyslíme v to pondělí ;-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Hele to bych nechal na jindy... Přece jen v té zimě se mlátit... A než se připraví choreografie... Navíc pak není nic moc co režírovat - prostě rvačka... A tak vůbec :-P
    PETERS
    PETERS --- ---
    LADIZ: No my máme na Stránkách bojový filmy takže o zkušenosti a herce by nebyla nouze :-)
    LADIZ
    LADIZ --- ---
    ALESH: tyvole to je fakt retro a docela prdel, ale nevim jak by to pusobilo jako nove natocenej snimek
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Ještě si můžeme dohodnout nějaké poznávací heslo typu "Rosničky zpívají v létě," a odpověď "Jen když je krátká zima."
    PETERS
    PETERS --- ---
    GHOSTSTALKER: Souhlasim. Snad dorazim s předstihem :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    No hele... my s Petersem tam asi budeme o chvilku dřív, abyste se mohli slézat k nám :o). (I když jak z nám Petersem, tak tam spíš bude naopak o pár minut později, ač to má 3 minuty cesty:-P

Jinak samozřejmě poznávací znamení je, že se všichni budeme tvářit nadmíru důležitě a profesionálně...
    PETERS
    PETERS --- ---
    113KW: Zalistuj v klubu [ FOTKY KLUKU+MUŽU Z NYXU ] a najdeš tam mě, Ghosta a Muckera ;-) Jinak sedět se bude asi dole je to tam takový správně komorní a neni tam tolik hluku :)
    113KW
    113KW --- ---
    no ja myslela nejak upraveny kapesnicek ...to si domluvime v to pondeli na srazu. ja taky nemam klopu ani ruzi, ale jak vas poznam az k sadu prijdu? chodit od skupinky ke skupince a ptat se: "mucker?" se mi moc nechce...
    na srazu bysme taky meli ctrnout ten storyboard...mam na to doma sablonu, to prinesu

ALESH: Son Savasci ? hh...ty ucesy..hhh...boj a na pozadi panelaky, no nemozne to neni, ale ja teda takovy skoky skakat neumim...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    113KW: Kapesníček zní super, ale když se koukneš do záhlaví do kolonky herců, tak asi zjistíš, kde bude problém :o). Leda být moderní a natočit to s dvěma aktéry mužského pohlaví :).

113KW: Za růži neutrácim... a beztak bych neměl klopu, do které ji dát :-P
    ALESH
    ALESH --- ---
    ja bych natocil neco podobneho

http://uk.youtube.com/watch?v=eqrkGM9pjAk
    113KW
    113KW --- ---
    hele ale jak se u toho sadu pozname? ja vas nikoho neznam jak vypadate...co mit v klope rudou ruzi nebo neco na ten zpusob
    113KW
    113KW --- ---
    PETERS: jo, to je dobry, u sadu mam asi dveste metru od baraku...toz dorazim...kapesnicek je o tom, ze holka sedi na lavicce v parku, kluk jde kolem, holka na nej hazi vokem, kluk na ni treba taky, holka odhodi kapesnicek v ocekavani ze kluk ji ho poda a zacnou se tak bavit, coz kluk udela. tot klasicka podoba. letos nam to pan profesor prezentoval s tim, ze to uz je zastarale, a ze v dnesni dobe je pravdepodobnejsi kdyz holka odhodi treba cigara a kluk misto aby ji je podal s nima utece. :-)
    JOHY
    JOHY --- ---
    škoda že 10. nemůžu, napojim se na další sraz...chválihodná záležitost tyhlety vaše workshopy....
    LADIZ
    LADIZ --- ---
    PETERS: uz sem si to napsal do diare, snad se mi to podari ...
    SARDO158
    SARDO158 --- ---
    SRAZ : Sardo - herec,hudba
    PETERS
    PETERS --- ---
    LADIZ: No tak toho 10týho doraž ;-)
    LADIZ
    LADIZ --- ---
    jééé! taky bych se rad zucastnil, ale nejsem z Prahy ... klido bych nekdy prijel!
    PETERS
    PETERS --- ---
    GHOSTSTALKER: No vidiš Visty reinstalovaný tak hurá nainstalovat Mayu ;-). Já pak dodělám zase nějaký ty serepetičky v AE ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam