• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETERSFILMOVÉ WORKSHOPY
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    no a já musím říct že první co jsem ráno uviděl u sebe na husinecký zastávce byla tramvaj č. 13 s cedulí vozovna žižkov. to mě poserte jestli tohle je náhoda. c)))
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Tak jsem se právě vrátil z brainstormingu... vypadá to, že zvítězil Mesminův námět se slečnou a připalováním. Nějaký odvážlivec by se chtěl pustit do scénáře? :o)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    se mnou bude co točit vždy. mam těch nápadů dost. hlavně reklamy na vodafon. c)))
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    F508: To se probere dneska večer :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MESMIN: Lol to aby se vzaly světla :)
    XFLARE
    XFLARE --- ---
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    az neco natocite tak to dejta na http://www.N-joy.cz
    PETERS
    PETERS --- ---
    Tak sem to zamluvil :) Ale cukal se...řikal že rezervace dělej jen do 18:00. Tak nám to snad podržej :)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    no dneska bude myslím stačit dát kameru do rohu a nazvat to seznámení a vtipkování na brain storming sessionu. c))
    F508
    F508 --- ---
    ehm jakze funguje ta "holka pro vsechno"? :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    YBUKO: ne, jenom seznamka dneska ;)

MESMIN: nyx.tv - nyxhills by se dalo zpracovat... chce to aby nyx udelal nejaky nyxtube...
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    ja mam chut natočit sitcom o lidech z nyxu. c)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    GHOSTSTALKER: nj toho bych se zrovna moc nebál :)
    113KW
    113KW --- ---
    no ja myslim ze napoprve kratky lepsi - a priste kdyz to bude fungovat, naky velkofilmy
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    No jen aby to nebylo moc krátké. Muselo by se to ještě nějak rozvést, aby jsme nepřišli na plac, za hoďku to stočili a nazdar :)
    113KW
    113KW --- ---
    MESMIN: :-D ...pan bude asi uhneten z nejakeho vtipneho testa, neni-liž
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    tohle se dá notočit všude. i u hajzlů ve frontě kluci/holki/ když si to tak vemu. jak se tam klepem u hajzlů holki i kluci ve frontě a v upjatosti dané situace. tak taky prdel. myslím. c)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    mrzáci. člověk se tu snaží aby byl slavný a vy pak budete na titulkách. NIKAM NEJDU. c)))
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    neasi ;) proste zapojit mesmina do diskuze a muzem si v klidku uzivat pivko :))
    113KW
    113KW --- ---
    MESMIN: tohle je lepci nez kapesnik! to je super! kratky, s pointou, vcelku lehce zvladnutelny, dalo by se vyhrat se zabery "zpoza ohne" atp.... a btw.jak to dopadlo? pokecali ste o psychologickym hledisku a pak odesla s tvym vysolarkovanym kamosem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam