• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETERSFILMOVÉ WORKSHOPY
    PETERS
    PETERS --- ---
    113KW: Jak to teda vypadá ? :) Už se nám to blíží :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    113KW: americka ikona je fakt nadherna... zatim jedna z nejlepsich :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    no ja svuj strenar poslal slene co rikala ze ho tu zverejni a zatim nic :(
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Hele musíme s tím nějak pohnout... Peters říkal, že dneska sepíše nějaký scénář, tak kdyby tu někoho napadaly nějaké zajímavé hlášky, slovní přestřelky etc., sem s nima.
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    nevim kde se tahle scéna dá ve známý firmě natočit. ta ulička mi tam chybí. c)
    F508
    F508 --- ---
    haky nebrat :)
    PETERS
    PETERS --- ---
    F508: Mě se osobně ten Ifčův návrh líbí. Aspon to pěkně natáhnem :)

A ty háky bycvh tam nedával...
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    ježiši těch přesmyček c)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    113KW: to je fotka z biolesa od alefa c) a zjistil jsem že sem takhle nejvíc fotogenetickej c))) jinak sama hruza. c) samá hruza. c)
    ...jinak s těma hákama už je to mooooc. od toho by si ta holka ani nezapálila. dal dále by bylo všem jasný že je to laděný do komedie a to bych nechal až na to vrzání postel na závěra aby to mělo tu správnou tečku a štávu. jinak nám to sklouzne do pirátu s karibiku a to bych nechtěl. c)
    113KW
    113KW --- ---
    btw.mucker ma ted jednu desnejsi ikonku nez druhou (ty vocicka hybaci byli trochu psycho a americka vlajka je snad este horsi :-P
    mesmin ma naprosto nejlepsi ikonku, pac tu "pusinku" nechapu jak te takhle kdo vyfotil, to je takova ta pusinka co maj ty manga figurky nebo i southparkovsky postavicky vzdycky kdyz na to kouknu me napadne takovy to "uááá" popř. "uííí" či "juchuááá" :-D
    113KW
    113KW --- ---
    MESMIN: se neomlouvej (dal si mi prilezitost delat pani chytrou coz me obcas ba)(ale vyplaci se mi to min nez delat slecnu blbku)- a navic zadostiucineni z toho ze sem to rikala uz na tom srazu a vsichni ste se jen smali jak je storyboard na nic :-)
    za c) znama firma. ale zajdu tam az v nedeli. ale uz mi bylo kdysi majitelem receno ze nataceni v prostoru znamy firmy by uvital (je hrdej jak to tam maj vymalovany či co).
    za c) co je ten film1 ?tvy kamosi?ses taky jejich "nametovator" ? :-))
    2NDREALITY: dobry napady, hlavne ty haky, to je "hodne muziky za malo penez", to bych pouzila
    F508: tyto tvy napady se mi osobne moc nelibej, uz bych to tim nenatahovala
    PETERS: ok, tak nic jinyho zatim nesefujte, v nedeli to domluvim a vecer napisu jak (mozna se tam 10 uz neco deje, to nemuzu zarucit)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    a vypracovat statistiku kdo to tahal a hledal nejdéle a kam si všude při tom šahal c)))
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    panečku a pak to celý dotočíme zpomaleně co každej těch 7 vteřin hledal a jak se u toho tvářil. c)))
    F508
    F508 --- ---
    dal bych tam pri procesu hledani zapalovatka predstavu kazdyho kluka (nejak kratce treba 3s) jak se to bude vyvijet v jeho prospech, ze si holka vybere prave jeho .... tam budou ty benzinovy vypary ze zippa u jednoho typka :) a mohla by tam bejt i predstava vyherce, ktera by se mohla lisit od konecny reality ....
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    chápejte: pravá ruka pomalu se blížící ke tváři dívčině která v roztodivném obličeji s ucukanou rukou očekává plamen. v pozadí visí cedule roxy která se pomalu kývá a na gauči po pravé straně sedí kluk co si drbe koule levou rukou a ctižádostivě se rozhlíží po drinku ležícím na dřevěném stole po jeho pravé straně, kde je opřena dívka v růžových šatech která má díru na punčoše. c))))) to nedávám. c)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    jj. dá. ale to bychom pak mohli šperkovat až na místě myslím. ale nemám zkušenost s ničím jen s námětem. ted trchu kecám "plesk" c))).
    já už to v tý hlavě vlastně mám natočený ale nechce se mi to dělat na ten podělanej papír. c)
    PETERS
    PETERS --- ---
    113KW: Jó klidně to vošéfi :) Myslim, že nám na to budou stačít 2 hoďky :)... samozřejmě pak tam zůstanem a posedíme :) :)
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    MESMIN: napadlo me ze bizz mohl zabirat jen ruce (story s pripalenou cigaretou) tudis netreba hereckejch vykonu ;]] jen stacit 1 sexy rty a nejaky skauty s plazmicema, jo bylo by docela vtipny kdyby jeden mel misto rukou treba haaky, jakoze svet neni feer nebo pri hledani by z kapes padaly rostodivnosti co poisujou charakter nositele :] ...tak nejak proste se do da uplne max vysperkovat :]
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    113KW: sry. sem to nikdy nedělal. ale ty záběry co mám v hlavě namalovat neumím. to zpracování detaily a tak, mi dojde vždycky až na místě z té situace. c)
    příště se budu snažit víc. c)
    kterou hospu myslíš?
    113KW
    113KW --- ---
    jo a dyby bylo nejhur, tak vim o hospode kterou nam otevrou i driv nez v 8...na zizkove...mam to sefit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam