• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETERSFILMOVÉ WORKSHOPY
    113KW
    113KW --- ---
    juchu, tesim se :-)
    PETERS
    PETERS --- ---
    Jinak koukal jsem na mapu a koukám, že to mám zase jen pár bloků :)
    PETERS
    PETERS --- ---
    113KW: Já tam dorazim až na 15:00. Herečku teda máme a borce snad taky ;-) . Jinak beru teda světla, koleje, steadycam, stativ.

MESMIN: Měl jsme někde potápěčskej maják, ale nevim kam se ho zahodil :D. Juknu po něm ale asi ho nevyhrabu kdyžtak někdo bude otáčet těma stavebníma světlama

113KW: Stavební světla jsou o výkonu 500W a používají se většinou na stavbách :) . Takový ty malinkatý :)

GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MESMIN: Nějaký borec tam bude mávat zrcadlem, to bude stačit :)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    nějaký disko světla nemáte?třeba maják aby tam bylo dynamický světlo. je to přeci z diskotéky záběr. a v pozadí hudba. c)
    113KW
    113KW --- ---
    PETERS: mam stary svetla, megastary, jestli mas nove kupovany tak vem jen ty svy...co presne myslis stavebnima svetlama? a luxus ze mas koleje, akorat doufam ze nejsou moc siroky...a jako ja myslim ze jeden kameraman staci, este se hlasil F508 a ja se hlasila i na pozici "herec" - jako tak nevim vocap, proc chces psat nekomu jinymu, dyz to mam uz x dlouho nahlaseny...jako ja bezne ve skole ve cvicenich hraju, delala sem x-krat v telce kompars, a jestli myslis ze sem na tu roli oskliva tak upozornuju ze sem fotogenicka a na zaberech vypadam lip nez v realu :-)
    113KW
    113KW --- ---

místo natáčení :

www.znamafirma.com

na mapě

já tam budu už v půl druhý asi

113KW
    113KW --- ---
    PETERS: add herecka - a já sem vosk?!
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    15.00h. sobota v poho. dejte vědět.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Hele tak kde to teda bude? Mapu pls, ať to můžu hodit do záhlaví
    PETERS
    PETERS --- ---
    Tady snad chcípnul pes :) Jinak beru i koleje. Na chůzi tou uličkou a pak i na nájezdy, odjezdy, objezdy však vy víte :D
    PETERS
    PETERS --- ---
    Jo jěště co se týče hlavní herečky. Co kdybych napsal GothicKryse jestli by neměla čas ? :)
    PETERS
    PETERS --- ---
    113KW: Mám dvě světla s dešníkama a spousta stavebních světel :) Ale vem taky já vemu jen ty s těma deštníkama :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    No jako co se týče scénáře, tak vlastně není, co psát, páč je to v podstatě celé bez dialogů :)
    113KW
    113KW --- ---
    ZABIAS: uz sem to nasla, prectu si je a postnu, kazdopadne to nespecha, pac na 10.11.uz scenar mame, a pristi workshop zatim domluven neni, sorry :-)
    113KW
    113KW --- ---
    a mas dost? ja taky mam dyztak ...mam svoji lampu taky vzit?
    PETERS
    PETERS --- ---
    113KW: Světla beru ;-)
    113KW
    113KW --- ---
    ok, ja bych tam sla uz deiv, uz na tu druhou.a co ten scenar? hele a co (vzhledem k male velikosti projektu) zrusit pozice "produkce, dramaturgie, skript" (stejne to produkujem tak nejak vsichni dohromady) a radsi popremyslet kdo zaridi SVETLA, co?
    PETERS
    PETERS --- ---
    113KW: V tom případě by se mi to hodilo od 15:00 ... :) Tak napište jak vy ostatní :)
    113KW
    113KW --- ---
    ZABIAS: z jakeho mailu si to posilal nemuzu to najit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam