• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETERSFILMOVÉ WORKSHOPY
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    nooo. c) už se těším c)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    PETERS
    PETERS --- ---
    113KW: Jěště že koukám na nyx tak často.... Bohužel Ghoststalker je na cestě tak asi pujdem za vámi do hospy...
    113KW
    113KW --- ---
    SMARJA! telefonickou kontrolou sem ted zjistila ze kamos co nam mel bar otevrit vinou (nejen svoji, castecne malinko i moji za coz se desne kaju)nejmenovanych osob dorazi az na 4, ale pry otevre pozdeji i vecer, takze to urcite stihneme natocit. ja a mesmin budem v hospode kousek vedle , dyztak mi volejte na 606862881, je blby ze na vas nikoho nemam cislo, mohla bych vm to napsat. na webu easy film taky neni cislo na nikoho...ach jo, doufam ze tahle neprijemnost je jedina ktera nas potka- nebojte to zvladnem, sedime vedle v hospode, jo, tak volejte
    113KW
    113KW --- ---
    OFFINKAA: treba priste se pridas, vid, pohoda ze jo :-)
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    113KW: taky si myslim :-)))
    113KW
    113KW --- ---
    jo a ja teda tam pujdu ne v pul druhy ale v pul treti j?
    113KW
    113KW --- ---
    mam taky brat kameru? ale tak vy snad berete, ne, no ja bydlim kousek tak prinejhorsim pro ni dojdu dom. neberu ji...

GHOSTSTALKER: stejne pro tohle nataceni ofinka nic neudelala, nemam pocit ze by to s ni "stalo a padalo" - vyuziti funkce skript vzhledem ke scenari nula, vyuziti funkce dramaturgie nula...
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    GHOSTSTALKER: boze!?konec sveta? :-) myslela jsem, ze budu touto dobou v pze, ale mam i jine DULEZITEJSI veci na praci a 350 km je proste daleko. Prace a rodina ma prednost pred zabavou. Myslim, ze v tomhle poctu, ktery vidim na nastence, to jiste zvladnete. good luck
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Bože, tak proč se hlásíte? Termín byl určen dostatečně dopředu :o)
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    zdar, ja to proste dneska nedam, praha daleko :-(
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    To by mě zajímalo, jaký zlomek z počtu přihlášených lidí se dneska objeví... :-D
    PETERS
    PETERS --- ---
    YBUKO: Jo na rozflákání je blbý mít dražší světla :) Naposled při natáčení v dobrošově nám odešli 2 za dva dny :) Se pak ta žárovka prodraží. Tě stojís tejně jako to celý malý světlo :D
    PETERS
    PETERS --- ---
    YBUKO: Hele mám jich asi 5-6, ale stejně používám teď ty moje 1KW s deštníkama. Postavim dvě světla a je v podstatě nasvícenou u těch stavebních ti to házelo furt někde hranu světla atd...ale jak točim na bluescreenu používám všechny světla co mám :) . Ale jako nouzovka se daj používat a já na nich začínal ;-)
    113KW
    113KW --- ---
    juchu, tesim se :-)
    PETERS
    PETERS --- ---
    Jinak koukal jsem na mapu a koukám, že to mám zase jen pár bloků :)
    PETERS
    PETERS --- ---
    113KW: Já tam dorazim až na 15:00. Herečku teda máme a borce snad taky ;-) . Jinak beru teda světla, koleje, steadycam, stativ.

MESMIN: Měl jsme někde potápěčskej maják, ale nevim kam se ho zahodil :D. Juknu po něm ale asi ho nevyhrabu kdyžtak někdo bude otáčet těma stavebníma světlama

113KW: Stavební světla jsou o výkonu 500W a používají se většinou na stavbách :) . Takový ty malinkatý :)

GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MESMIN: Nějaký borec tam bude mávat zrcadlem, to bude stačit :)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    nějaký disko světla nemáte?třeba maják aby tam bylo dynamický světlo. je to přeci z diskotéky záběr. a v pozadí hudba. c)
    113KW
    113KW --- ---
    PETERS: mam stary svetla, megastary, jestli mas nove kupovany tak vem jen ty svy...co presne myslis stavebnima svetlama? a luxus ze mas koleje, akorat doufam ze nejsou moc siroky...a jako ja myslim ze jeden kameraman staci, este se hlasil F508 a ja se hlasila i na pozici "herec" - jako tak nevim vocap, proc chces psat nekomu jinymu, dyz to mam uz x dlouho nahlaseny...jako ja bezne ve skole ve cvicenich hraju, delala sem x-krat v telce kompars, a jestli myslis ze sem na tu roli oskliva tak upozornuju ze sem fotogenicka a na zaberech vypadam lip nez v realu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam