• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETERSFILMOVÉ WORKSHOPY
    PETERS
    PETERS --- ---
    F508: To vidim na sci-fi na dalšim workshopu :D
    F508
    F508 --- ---
    GHOSTSTALKER: co delas, von myslel na ty druhy planete :)
    PETERS
    PETERS --- ---
    GHOSTSTALKER: Přepis :D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Njn, 7.13. je blbej den na workshop...
    PETERS
    PETERS --- ---
    Mě nakonec do toho 7.13 něco vlezlo tak buď víkend nebo čtvrtek.

113KW: Klíďo v 8 ;-)
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    113KW: Nojo, sorry... moje nepozornost.
    113KW
    113KW --- ---
    ALBRECHT_SMUTEN: ale ja nemluvim o 7.12., ale o srazu kde si predame jiz natoceny matro. pristi workshop se beztak domluvi na tomto srazu.
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    113KW: 7.12 JE pátek =)

Mně by se zase na čumendu hodil spíš čtvrtek =)
    113KW
    113KW --- ---
    to v poho, ja myslim ze vsichni to zname, a vsichni delame jeste jiny veci a povinnosti :-D

ctvrtek se mi moc neho, co patek spis? ale dyztak to presunu.nebo vecer treba v 8 uz snad budu moct v ten ctvrtek
    PETERS
    PETERS --- ---
    Moc moc moc se omlouvám za zpoždění. Pracuju teď nonstop na jedněch stránkách. Snad bude v úterý pokoj. Navrhuji se srazit ve čtvrtek a předat si natočený materiál. Zároveň dohodneme následující workshop ;-).

Následující workshop jinak navrhuji na 7.12 večer. Jak to vidíte vy ostatní ?
    113KW
    113KW --- ---
    JCK: hezky :-D (az na to ze opet pocituju syndrom postizene vypadajici pracky :-)
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    hezkej střich s vrtulí c)
    PETERS
    PETERS --- ---
    JCK: Dokument pěknej ;-)
    JCK
    JCK --- ---
    hmm, tak maly video z velky akce:
    http://filmovy.net/moviez/dogfire_384K_Stream.wmv
    113KW
    113KW --- ---
    MESMIN: a jo! to sme netocili, co?jeezis...a pak ze storyboard je na nic. pohledem do nej by sme si na ty zabery vzpomneli...
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    jo to je jedna hodina a půl. aha. c))))
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    PETERS: sme zapoměli na jednotlivé záběry jak hledáme zapalovače. tak proto je to tak krátké. co? kolik má ta tvá 1,30 c)
    PETERS
    PETERS --- ---
    Právě jsme to dostříhal a jdu posílat F508 finální záběr na efekt :). Vypadá to slušně a má to 1:30 ;-) .

MESMIN: pokud chceš vše tak je to na 6 DVD :) Ale klidně něco promáznu a udělám ti to na 5
    MESMIN
    MESMIN --- ---
    PETERS: ja chci 5 DVD nezararovaný c)
    PETERS
    PETERS --- ---
    F508: Neboj bude :-). Budu to pálit na vyžádání tak mi napište kdo to chce a budu chtít dvd výměnou :) ( F508 samozřejmě bez DVD ty mi pálíš furt ;-) )a napište kdo to chce na dvou vrstvý nebo na několik dvd. Celkem to má 25 GB počítám, že v raru to bude mít odhadem 15-20 GB. Ale neni problém udělat výběr na 1 DVD stejně tak jako na 4.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam