• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETERSFILMOVÉ WORKSHOPY
    PETERS
    PETERS --- ---
    YBUKO: Napadlo mě. Z natáčení Metal Gearu se nám válí ve skladu pár uniforem a asi 5 zbraní. Nechce si někdo zharát neúspěšnou pěchotu ? :D

Jinak kdo teda vše přijde na sraz ať to můžem házet na nástěnku ? A napište kdo to bude chtít všechno vypálit pujdu ve středu koupit DVD.
    A vyvěsil bych na nástěnku rovnou i ten další workshop s těma zombie a rovnou ať už se můžem hlásit...
    PETERS
    PETERS --- ---
    YBUKO: Vynikající nápad naprosto souhlasim !!!

113KW: ok příští čtvrtek ;-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    113KW: Njn, za sebe se taky omlouvám... Nějak nic neviselo na nástěnce... Na druhou stranu jsem to na ní asi měl dát já, že jo... :-D

Příští čtvrtek klidně, když bude nějaký rozumný počet účastníků.
    113KW
    113KW --- ---
    PETERS: ja kdyz sem tam cekala sem totiz zjistila ze na tebe nemam ulozeny furt cislo. nak sem si ho asi blbe napsala posledne. posli mi ho do posty pls. a kdy teda sraz? dalsi ctvrtek?
    PETERS
    PETERS --- ---
    113KW: Tak to s emoc moc omlouvám. Já sem to bral jako, že nic když se nikdo moc neozýval.
    113KW
    113KW --- ---
    proc ste nikdo neprisli ve ctvrtek? sem tam sedela sama, dvd s sebou...do 9 pak sem sla domu

GHOSTSTALKER: hm, ok
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    113KW: Nemam nic, jen jsem si celkem jisty, ze se tu vsichni z EasyFun Filmu (predevsim ti, co cetli scenar) shodneme, ze to neni material na workshop.
    113KW
    113KW --- ---
    GHOSTSTALKER: ale co furt mas, simte tak to nebudou auta z 30.let ale ze soucasnosti a o kostymech a zbranich sem uz neco psala...hele lidi dneska vecer zase u sadu v 8, nebo kde? u sadu ne?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    113KW: Je to produkčně moc náročné.. shánění dobových aut, herců apod.
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    ALESH: To je taky moc... řekněme... alternativní. Nenene, ten negr někdy v průběhu děje zradí skupinku, díky čemuž umře bloňďatá prsatá roztleskávačka a na konci umře zaslouženou smrtí (klidně tim useknutim hlavy a uvařením).
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALBRECHT_SMUTEN: budes hart toho negra ? mohli by to byt gayove
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    ALESH: Já myslim, že je divácky nepřípustný zabít tu holku. Co takhle nechat tu královnu vlýzt do hlavy nějakýho negra?
    ALESH
    ALESH --- ---
    mam navrh na film:

Ufoni priletej z vesmiru, pac chtej zmasakrovat zemi.Jsou to malinkaty cervici a lezou lidem uchem do mozku a pak je ovladaj.
    Parta mladejch lidi to ale zjisti a zacnou ufony rubat. Sekaj jim ruce, nohy a hlavy a tak. Kdyz se prorubaji az ke kralovne tech ufonu,
    co je v mozku stasne slizkyho tlustocha (toho bych mohl hrat ja) tak uz jich zbyde jen polovina. Z toho jeden kluk a holka spolu chodej.
    Tlustocha zlikvidujou ale kralovna vyleze a vleze do mozku ty holky. A ten kluk ji bude mustet useknout hlavu a tu pak uvarit, aby zabil
    kralovnu. Pak bude konec.(prvniho dilu)
    113KW
    113KW --- ---
    ja mam navic kamose ktery kazdorocne delaji maskarni ve stylu mafie, s tim ze tam vzdycky predvadeji nakou scenku, a za tech skoro deset let co to delaji maji slusnou sbirku ruznych rekvizit aj kostymu...non-problemo pucit si od nich
    113KW
    113KW --- ---
    nu což, tak treba na vicero workshopu...o tom muzem promluvit ne? to "neshazuj ze stolu" nebo co
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    113KW: Jenže to je mafie jako Mafie :). Tj. klasika - třicátá léta, prohibice, thompsony a molotovy,... A je to na workshop až moc velkolepé :)
    113KW
    113KW --- ---
    a co mafie? nekdo tu psal ze uz nejaky namet na tohe tema mate, ale ze tam byly naky problemy...vezmete to s sebou ve ctvrtek a pokecame o tom
    PETERS
    PETERS --- ---
    F508: To vidim na sci-fi na dalšim workshopu :D
    F508
    F508 --- ---
    GHOSTSTALKER: co delas, von myslel na ty druhy planete :)
    PETERS
    PETERS --- ---
    GHOSTSTALKER: Přepis :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam