• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIXXXParamaniac ::dont walk, go fly (also for hang-gliders)
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    Tak dobitý baterky z kanárů.. Počásko nic extra, ale kroutilo se každej den.. Testnul sem si tam avaxe. Povedený éro.
    Teď teda na chvíli klid do ledna a pak snad vyjde španělsko..
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    KIKIMURA: Neskryte zavidim.... :-)
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    Včera výborný polítání na cukráku. Kapku rozbitý, protože to šlo trochu z boku, ale neuvěřitelný tři metry na horu.. :) Jinak stoupáčky tak kolem metru a půl dvou, když trošku zasvítilo.. Což bylo jen párkrát ale stálo to za to. Přes hoďku poletování, ssvahovaní a tak..
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    Proč sranda?
    LIBENAK
    LIBENAK --- ---
    ha, já ty lokace ještě moc neznám, ten říp mi přijde sranda, to ve vzduchu ale nejseš moc dlouho ne? :)
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    jojo dneska zase ve vzduchu..:)
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    nee raná je bohužel z prahy daleko, většinou tak nějak zdrhám z práce aspoň na chvilku, takže jeviněves a říp..
    LIBENAK
    LIBENAK --- ---
    lítals na raný?
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    Dneska to vypadá zase pozitivně.. :) Snad to stihnu utýct z práce aspoň na tři hoďky..
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    Dneska opět pěkný lítání, kapku v mlze, ale celkem sranda. Voda mi cákala z popruhů po kapkách.. :), ale nakonec se mlha zvedla a i se kapičku zase potočilo. Ty woe je tady vůbec nějakej pilot :)?? Na raný včerá sranda párty..
    ARTANO
    ARTANO --- ---
    jasny :) me se zdalo, ze to ero dosedlo nak divne.. i tak je to s modelem machrovinka:)
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    Dneska parádní polítání na jevině i s termikou:))) Už to zase trochu chtělo..
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    ARTANO: tky sem to zahlíd jako že fake, ale nepídil sem se po tom. Jestli jo, tak povedenej.. :)
    QUIP
    QUIP --- ---
    ARTANO: bylo to tusim i v jednom modelarskem klubu tady na nyxu a s poznamkou, ze je to fake.
    LIBENAK
    LIBENAK --- ---
    KIKIMURA: pisni mi plis jen nazev, hodim to do guglu
    ARTANO
    ARTANO --- ---
    KIKIMURA: tak to me rozsekalo! umite nekdo italsky/spanelsky, zda se mi to jako fake.. ani se mi nepodarilo dohledat to jinde
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    Instruktážní bych měl, ale je to trochu nezáživný. O nějakém delším nevím, to spíš sem pohledal nějaký videa na netu. Narazit se dá na celkem pěkný sestřihy z vejletů, třeba od batoha na pgwebu, nebo na různejch stránkách nadšenců..
    LIBENAK
    LIBENAK --- ---
    to mi připomíná, rád bych zkoukl delší a pěkný paraglide filmek, může být klidně i instruktážní pro začátečníky, jestli má někdo nějaký tip, budu rád za echo
    KIKIMURA
    KIKIMURA --- ---
    Jinak jestli někdo nááhodou nezaregistroval tuhle už starší věc, nedávno dokonce pouštěli na čt4, tak taky doporučuju.. Je to celkem pěknej dokument.. knocking on heavens door
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam