• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    CRAZY_IVAN: ja vim na cem to je zalozeny, taky se mi delala t ahitparada, kdyz sem mela jeste starej komp :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ANGUA: No, tak ne vždy dostaneš "podobný", protožetenhle výpis je "Based on overall listening habits"
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    jo a teda v aute nejradsi posloucham nejvetsi popovy hity, takovy ty ktery si clovek muze zpivat pac je rposte zna... a jeden hit vedle druhyho takze radia jako city a tak,) ale doma bych to nepustila :)
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    nerikam ze je toho malo, rikam zeje to samy znamy, pirotm treba netusim co by meli mit podobnyho muse a morrisey :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ANGUA: Silence! I kill you! :o)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ANGUA: Jinak si nemyslim, že by to našlo málo podobných k muse

http://www.last.fm/music/Muse/+similar

:))
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NYMPHO: ne, fakt se mě baví!
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    no nezname pro tebe :))
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ANGUA: jasně, takhle ti to najde ty známé, co lidi hodně poslouchaj, ale když si pustíš rádio, tak tam jsou hodně často ty neznámé, protože dávají last.fm víc materiálu k pouštění zdarma než třeba ty známé.
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    MINERWA: Já vím, co hraje rádio Blaník. Ale taky je jasný, kdo je cílová skupina. Máš nějakou speciální výtku?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    jooo kulturni servis na jednicce je super
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NYMPHO: jé promiň, myslela jsem si, že máš přehled, radio blaník pouze české hity pro radost

NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    Mně by se třeba líbilo, aby v rádiu probíhaly i nějaký recenze na nový alba. Samozřejmě pozvánky na všemožný koncerty (což funguje), protože člověku sem tam může uniknout něco zajímavýho.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    CRAZY_IVAN: je to taky dost uzky ..
    interpret kterho maas rad "muse"
    a hodi mi to k tomu killers, coldplay, redhoty a the white stripes..
    v tom prave sila neni, sila by byla v tom kdyby to tam zaclo hazet veci ke kterejms e clovek jen tak nedostane.. the moog, the bravery, the jet..
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NOSFERATU: Se koukni... takovej krásnej profil

http://www.last.fm/user/CRAZY-Ivan/

můžeš sledovat co si poslechnul... jak často a tak. To se mi líbi a musim říct, že tomu projektu fandim a rádio u nich si rád poslechnu.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    NOSFERATU: :)) no neasi
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Imho je v last.fm docela síla, že to tvoří i statistiky, co posloucháte a tak. Vyhledává to podobné skupiny vašemu vkusu (známé i neznámé) a nabídne i alternativy a tak.

NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    ANGUA: RadeQ!

CRAZY_IVAN: Neznám...ale slyšel jsem o budoucnosti muziky samý špatný věci :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Hele...

ale k tématu...

znáte http://www.last.fm ?

Je to taková hudební encyklopedie/rádio/statistiky v jednom. Co si o tom myslíte, myslíte, že to je budoucnost? Já osobně si to občas pustím podle nálady, když chci najít něco nového.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    NOSFERATU: nejsem Brousil, voleeeeeeeeeee:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam