• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    HASH
    HASH --- ---
    HONZIAS: kecy

ja treba nemam ani jeden analogovy prijimac radia a posloucham radio furt - mam 4-5 stanic a ty menim vzdy, kdyz na tom co prave posloucham, bezi reklamy.

tohle je trend - podivej se okolo sebe, kolik lidi s ntb posloucha radio a ne mp3
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ADAMJ: myslim, ze spousta ldi ma co rict :)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    ANGUA: Kdyby nekdo takovej byl :-).
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    ADAMJ: Člověk potřebuje rozptýlení. Mně internetový rádia, kde se nemluví vůbec a jede jeden song za druhým vlastně docela vadí. Potřebuju tam ten hlas. Kterej potěší, ale třeba i zahřeje. Protože třeba posloucháš rádio, když jsi sám a najednou máš pocit, že je tam někdo s tebou. Je to uklidňující.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    HONZIAS: blbost... můžeš přece rádio nastavit tak, aby sis vybral žánr/okruh/whatever a zprávy mít předehraný a pak je jenom dát do playlistu do jednotlivých žánrů... pak můžeš zaujmout víc lidí.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    HASH: Dobra otazka a vybornej namet na prvni anketu: Kolik lidi posloucha radio a kde? Co na to NYMPHO?
    HASH
    HASH --- ---
    CRAZY_IVAN: jksem spis narazel na to, ze hodnotis veci jako "kolik letadel spadlo posledni rok?" nez "koupim si Cesnu, jsou ted in"
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ADAMJ: protoze ma treba co rict ? :))
    HONZIAS
    HONZIAS --- ---
    HASH: online radia maji uzsi cilovou skupinu, takze nemuzou bejt uspesnejsi, jak komercni radia s velkym pokrytim
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    ANGUA: Kdyby to byl muj znamej, urcite by me zajimalo, co rika :-). Ale proc na me ma mluvit clovek, kteryho jsem v zivote nevidel? :-)))
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    HASH: Vždyť řikám, že proto je v nich budoucnost.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ADAMJ: to si zas nemyslim, ja rada toho cloveka slysim,ale vseho zdrave ... :)
    HASH
    HASH --- ---
    CRAZY_IVAN: a o tom to snad je, ne ?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    HASH: mp3 prehravac s radiem :)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    NYMPHO: Nejlepsi je, kdyz se v radiu nemluvi vubec. Komentare hrozne rozptylujou od prace.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    HASH: jakto... i reklama pro úzkej okruh lidí je reklama a tou reklamou je myšleno například rozesílání informačních brožur o nových modelech letadel velkým společnostem.

Samozřejmě je to blbost, ale tak snad chápeš, co tím chci říct :)
    HASH
    HASH --- ---
    TELKA: no a ?
    kolik stoji licence na rok ?
    oni to zvladaji s x-krat mensim vybavenim a mp3 => jsou EFEKTIVNEJSI.

delat bloky s fixni dobou (3 minuty napr.) a posutet je misto pisnicek jenom tem, co poslouchaji bez zaplaceneho clenskeho prispevku. Nechces reklamy ? Zaplat nam jinak - ja bych si treba za R1 milerad zaplatil.
    Existuji i jine zpusoby a at se mi ted nekdo opovazi argumentovat tim, ze to jde jenom pres net. Kolik z Vas ma doma/v praci u compu opravdove radio, na kterem neco poslouha ?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    TELKA: to sice muzes, ale vis k cemu ti to bude, takze ticho tam a nebud ot:)
    TELKA
    TELKA --- ---
    ANGUA: okej, ja ti o tom podam referat doma:))
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    NYMPHO: jj a kdyz je navic nikdo nesysla tak je to uplne nejlepsi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam