• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NONAME44315: Aha :D
    ADAMJ: Když si chci poslechnout něco nového (doma - last.fm) ... nebo když chci dopravní informace (auto - rockzone)
    TELKA
    TELKA --- ---
    ADAMJ: protoze chci slyset sexy mumlani Josefa Sedlone!!!!! :DDD
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    TELKA: Zajímá mě cenová hladina, jestli o tom mám vůbec přemýšlet nebo se na tu myšlenku rovnou vykašlat.
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    CRAZY_IVAN: Já tu jebačku kvituju, jsem rád, že je nejstahovanější, sám jsem jí dělal:o)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Kvuli cemu kdo poslouchate radio? Proc ho vubec zapnete?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NONAME44315: Tak, zatim obsah nic moc, ale chystáme se zavést upload písniček na HA (zatim to je formou odkazu na vlastní místo, kde je mp3), tudíž očekáváme větší zájem o publikaci a tak...
    TELKA
    TELKA --- ---
    CRAZY_IVAN: je to velmi promenlive, jsou tam ruzne slevy treba pro neziskove organizace a podobne. doporucuji ti kontaktovat primo obchodni oddeleni. tam ti reknou na kolik te deset spotu na humanart vyjde.
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    CRAZY_IVAN: Jasný! A nejstahovanější song celého serveru je Jebačka od Fatal Success:o)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    TELKA: aha, tys měl na mysli Humanart Rádio... tak to fakt na OSU a Intergramík peču... neboť tam hraje tvorba uživatelů, kteří s přehráváním souhlasí.
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    No ne, všichni (i já samozřejmě) si pořád stěžujou, že tady není jediný rádio pro mladý, který by je něčím nevytáčelo, tak se vraťme k podstatě týhle diskuse, a to Jak by vypadalo vaše ideální rádio?
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    TELKA: Jo autorske teroristicke organizace jsou velkou prekazkou cemukoliv :-). Na druhou stranu, diky tomu, ze rozjet radio je draha vec, je omezenej vysilaci prostor, a diky tomu si kazdej moc dobre rozmysli, jestli muziku pustit nebo ne, a tak se (v idealnim pripade) odvysila jenom to, co je aspon jakztakz kvalitni.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    TELKA: Poslouchám last.fm a to má smlouvy s nějakýma vydavatel. studiama jako bonton a tak, takže mě nějaká OSIčka a Intergramík nepálí.

Nemáte nějakej ceník, podle kterýho by se dala vypočítat cena?
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    Já bych tu diskuzi o reklamách už utnula. Jsou pro většinu rádií vážně potřebný a jak řekl Telka, málokdo by byl ochotný platit kilo za to, že si sem tam zapne rádio.

Spíš zkuste přijít s něčím, co by bylo fajn slyšet v rádiu třeba z hlediska informací.
    HASH
    HASH --- ---
    TELKA: konkretne u r1 mi pripada, ze je soucasti balicku, ktery nekdo prodava jako "radia 15-30 let, lehce mainstream i alternativini", protoze ty reklamy podle toho vypadaji a ruku na srdce - se svym podilem by se jinak ani neuzivili

ano, jsem.
    a nevim kde zijes, ale sam rozhodne nejsem ;)

nevim co ti vadi na radiech pres internet - jsou KVALITNEJSI, daji se lepe ladit i nahravat a muzes si v nich se spravnym SW i pretacet - rekni mi jednu jedinou vyhodu analogoveho vysilani krome dostupnosti (ktera je prebyta GPRS).

A aby jsme se nemylili - posloucham radia sirena JAK klasickou analogovou cestou, tak i pres internet. Tohle nejsou "ubohy internetovy radia" - tohle jsou radia s licenci pro analogove vysilani poslouchana pres net.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    TELKA: ha ma rafdio z tvorby lidi tam :) ty oso
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    CRAZY_IVAN: To je v pořádku, aspoň by v česku bylo jedno normální rádio, kdybychom si mohli sami určit, co bysme v něm chtěli mít... Tak se schválně vymáčkněte, všichni... s těma řečma o reklamách už jděte do jinýho klubu
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    NONAME44315: nyxhills. s kym je tedka minerwa. z koho si dneska dstepzz+sleepy+mathew budu delat legracky a tak
    TELKA
    TELKA --- ---
    CRAZY_IVAN: jak ktera, jak kdy.
    co se budoucnosti v internetu tyka, to je strasna vec., btw, platis OSA a Intergram?
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    CRAZY_IVAN: Nympho a Talku bych poslouchal rad :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam