• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    ADAMJ: Ale samozřejmě je hrůza i to, co jsi podtrhl ty. Že když běží nějaká písnička stokrát denně, tak se ti akorát znechutí.
    TELKA
    TELKA --- ---
    CRAZY_IVAN: co kecas! fear factory byli! :D
    TELKA
    TELKA --- ---
    NOSFERATU: bodejt!
    no a presne to je jedna z nevyhod radii s generovanym playlistem. prakticka nemoznost pruzne reagovat hudebne na prani posluchacu ci treba na nejakou aktualitu. v takovem radiu je moderator de facto mluvici obsluha pocitace.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    NYMPHO: Jo tak :-) Umele generovanej. Ano, to je hruza.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    TELKA: No, ani na R1 si mi nezahrál přesně to, co jsem chtěl :o)
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    TELKA: To taky. A hlavně tam chybí ten vztah k hudbě, kterou dotyčný pouští. Je to prostě cejtit.
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    TELKA: To mi přijde taky supr. Když si člověk může zavolat,nebo napsat kdykoli..je to rozhodně lepší než nějaká hodina hitů na přání a podobně...
    TELKA
    TELKA --- ---
    me treba prijde fajn kdyz si muzes nechat zahrat svou oblibenou pisen vlastne kdykoliv. no jen reknete sousede, ktere fm radio vam to umoznuje?
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    ADAMJ: My se teď bavíme spíš o playlistu, kterej je generovanej.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    NYMPHO: TELKA: Aha, ja to nemyslel nijak formalne. Chtel jsem jednim slovem vyjadrit "poradi pisnicek".
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    TELKA: Mám úplně stejný názor.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ještě bych zapomněl... klasický rádio by nemělo zapomenout na internetovou část rádia
    TELKA
    TELKA --- ---
    ADAMJ: nelibi kdyz ma radio playlist :DDD ale to sem asi precijen moc radikalni:)))
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    NOSFERATU: JJ, kouzlo i prokleti :-). Napriklad, kdyz mi utece triminutovej fejeton jenom proto, ze jsem zrovna projizdel nejakym alpskym tunelem, je podle me dost omezujici vlastnost radia :-).
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ADAMJ: Vybrat si žánr :)
    Přeskočit písničku :))
    dopravní situace
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Takze, rekapitulace soucasnyho stavu diskuse:
    Libi:
    * Kdyz v radiu mluvi clovek, ke kterymu mate vztah a jehoz slova vas dokazou zahrat.
    * Kdyz poznate novy pisnicky.
    Nelibi:
    * Ze se nemuzete zbavit reklam.
    * Ze si nemuzete pustit neco znova, kdyz se vam to libi.
    * Kdyz ma radio nemozne sestavenej playlist (neco hraje moc casto, neco vubec ne.)
    Doplnte me prosim.
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    ADAMJ: Já si právě myslim,že v tiom je to "kouzlo aktuálnosti/aktuality"...
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ADAMJ: Jo, to mě taky štve.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    TELKA: jaj, omg, sypu si popel na hlavu... jsem blb :)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    NYMPHO: Na radiu je blby, ze kdyz ti neco utece, je to nenavratne ztraceny. Skvely by bylo, kdyby vsechny prispevky byly ulozeny v archivu na strankach radia, aby je tam lidi pak mohli zase bez problemu najit. Nastesti uz to spousta radii dela, ale vyhledavani v multimedialnich databazich je furt problem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam