• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    Taky bych třeba uvítala ve vysílání něco na způsob fejetonu.
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    CRAZY_IVAN: To mi třeba příjde naprosto supr v USA,kde maj svoje regionální rádia,kde vysílá Bob nebo Frank,ale ty lidi to baví,právě proto že je to region,a on se může rozpovídat...samozřejmě že "region" v americe a region u nas jsou co do velikostim,naprosto rozlišný. Každopádně pointa je v tom,že tohle podle mýho nezabiješ...masový využití nějaký sítě bezesporu nastane,ale stejně tak jako nezmizej LP,nezmizí ani klasický rádio,kde vždycky někdo sedí...
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    TELKA: ve ctryi rano sem jiny nez radio jedna nikdy neposlouchala a kdyz sem ho poslouchala tak to bylo jendou kdyz si tam byl ty a nic takovyho se nepovidal a jindy kdyz sem tam byla s tebou a to sa enepocita, takze nevim co resis :)
    TELKA
    TELKA --- ---
    ANGUA: ale kolik jich to dela ve ctyri rano?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    NYMPHO: ja tu nejak nevyzdvihuju verpou :) jen mi ta reakce prisla nemistna, pac tohle proste delaj skoro vsehcny radia co sem kdy slysela :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ADAMJ: Řikám, že budoucnost je jasná... spousta rádií v autě už má normální jack 3,5 nebo bluetooth... takže zachvilku si jenom připojíš NTB a pojedeš :) nebo ještě lépe budeš mít v počítači auta prohlížeč ;)
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    ANGUA: Ale na Evropě to absolutně zabijí hudbou, kde se objevuje jeden hit 3x za hodinu. Navíc tam jsou ty moderátoři občas až moc rozjetý, takový jednoduchý mi přijdou.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    NYMPHO: Taky jsem si poustel radio, kdyz jsem chtel poznat novou muziku. Problem byl, ze po case byla veskera muzika stale stejna (nejdriv Evropa 2 a pak Radio Bonton), ale misto toho, abych nasel jinou stanici, prestal jsem s radiama uplne :-(
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    TELKA: tohle delaj i na evrope dve ty podlejzaku :)
    TELKA
    TELKA --- ---
    NYMPHO: ty jsi nas (r1) clovek:))))
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    CRAZY_IVAN: Pockej par let, na high-speed high-capacity WAN :-)
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    Osobně si pouštím rádio, když chci objevit něco nového, když mi můj hudební rozsah přestává stačit.
    Taky pro ten už zmíněný pocit, že tu někdo je, poslouchat něčí hlas. Je fajn, když se moderátor rozpovídá i víc osobně. Když poví, co se mu třeba přihodilo. Člověk si na něj pak udělá takovou vazbu. Je to moc milý.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ADAMJ: na last.fm si můžeš vybrat obsah podle tagu (máš třeba relaxační náladu tak zadáš relax, ambient nebo chillout... whatever), interpreta, uživatele... prostě všechnoooo. To je budoucnost :)) Ještě to nějak dostat do aut a je to bóžo.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    OK, napiste sem duvod, co je vas "use case" pro poslouchani radia (tj. zpravodajstvi, objevovani novejch skladeb, drby, doprava, pocasi ...) a pripiste, co vas stve. Takhle pokrejeme oboji: Rozsah nasich zajmu i existujici problemy.
    TELKA
    TELKA --- ---
    CRAZY_IVAN: cive ja delam do muziky, ne do reklamy:))) nemam paru:))
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    CRAZY_IVAN: Presne :-). To na musicovery.com taky, a dokonce obcas dokazes usmernit tok prehravani skladeb, takze si dokazes pustit, co doopravdy chces. I kdyz, na spouste dalsich internetovejch radii to nejde :-(.
    CRAZY_IVAN: Ja nevim. NYMPHO, jsme off-topic s internetovejma radiema?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    a cítím se offtopic
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ADAMJ: last.fm... můžeš i skipovat ;))))

kua, tady tomu dělám reklamu jako by mi to patřilo :))
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    TELKA: Nice, thx... ta CENA ZA SPOT V DÉLCE 30 S je za 10 puštění?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ADAMJ: kuli telkovi nebo zpivani v aute :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam