bavíme se o většině lidech v ČR. samozřejmě že tu malá skupina lidíí s dobrým vkusem existuje lidé na NYXu třeba ale ti naší zemi rozhodně nespasíí;-).. bože to takhle všechny tahááte za každéé slovo. ?:-)
PUSSYFOOT: myslíš že jsem spadl z višně nebo co?.. last FM znám,znám ještě Pandoru ta je taky velmi dobráá;-)auta a net. existují..ale u nás docela hudba budoucnosti.. to tu bude dřív digitalizace rááádii.. to teprve bude boom v rádiích..ale o všech výhodách i nevýhodách holky jedny vševědoucí jistě víte, protože ste na Nyxu.. a určitě ste byly na některých odborných přednáškách na toto téma;-)
TELKA: ....kluby, televize, lidi z labelu, cele radio 1 nebo to nechutne ocko - vlastne vetsina tech co jsou "jakoze mimo mainstream". cim to...
reagoval jsem na Nallea...;-) ale jestli si myslel něco jiného tak..to je jedno;-)
NONAME44315:na základní otázku jsem odpověděl.. ideální radio neexistuje.
o čem by se v něm mluvilo.. jako co která kapela vydává za nové CD, pozvánky na koncerty.. já myslím že rádia o všech těhle věcech, a mnohem mnohem vííce, mluvíí takže s tím jsem spokojen. co chci vědět na víc si najdu na netu... nechci a vadí mi nechutný projev moderátorů na R1:-)
NYMPHO: ano jsem srandista.. a to mé písmo.. co vám na to mám říct já to prostě mám ráááád:-) ale kvůli vám si dám už pozor;-)
tím pádem jsem vyčerpal všechny ,,nápovědy" a odcházím ani ty oči zavírat nemusííte:-) ale toho přítele na telefonu je škoda toho jsem si měl šetřit.. mohl jsem to dotáhnou dál..:-))