• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KINGFISHER: Vltavu moc neposlouchám. Já bych spíš radši něco jako radiožurnál s méně příšernou hudbou.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    PAN_SPRCHA: no ja ti nevim, ale http://www.rozhlas.cz/vltava/porady/_porad/364 trva hodinu a ctvrt a fakt se neproklada zadnou hudbou..
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KINGFISHER: Já bych Čro poslouchal víc, ale nesměli by tam prokládat ty rozhovory a povídky tou nejhorší "hudbou", která byla kdy vynalezena.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    min reklam, min kecu.. vic muziky...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    PAN_SPRCHA: pokud chci mit "kontakt" s nekym kdo tam mluvi, tak si pusim Cro 1,2,3 ... posloucham rozhovory/povidky atd.. ale kdyz hraje nejaka pisnicka, mam to celkem nahlas a pak do toho zacne nekdo mluvit ze jako co jsme si to pustili a keca do toho treba dve minuty, tak to me fakt nas**e .. a nejlip pak jsou 5 minut reklamy, ktery jsem slysel v predchozich trech hodinach pokud mozno minimalne 6x... vyborny..
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KINGFISHER: Právě proto já i-netový rádia vůbec neposlouchám. Na rádiu se mi líbí právě ten kontakt. Že tam mluví někdo živej.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Posloucham nekolik hodin v kuse Radio 1 a ty reklamy jsou fakt sileny zlo.. nejradsi mam i-netovy radia, protoze tam nepadne ani jedno jediny slovo.. deje se tam to co me zajima nejvic, hudba..

    taky me vadi ruzny kecani do toho..
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    NALLE: :) vždyť o tom mluvím, popisky nemají všechna rádia.
    NALLE
    NALLE --- ---
    NYMPHO: tak si pust nejake internetove radio a tam to uvidis :)
    FERYN
    FERYN --- ---
    Při poslechu rádia mi vlastně nejde o muziku, tu si můžu navybírat sám. Především jde informační hodnotu - asi je pro mě nejdůležitější mluvené slovo. Což může být komentář k hudbě (v případě hudebního pořadu), rozhovor, diskuze, nebo jen čtení, rozhlasová hra.
    Např. když čtu recenzi na CD, které neznám, k ničemu to není. Vždy se snaží jen popsat hudbu pomocí slov. Když to samé můžu i slyšet (text i hudbu) je to zásadní rozdíl.
    Zásadní je absence obrazu, což IMHO dělá z rádia (u nás asi toho veřejnoprávního) seriózní zdroj informací.

    Čistě internetová rádia (kde rotují songy) tedy neposlouchám, na to mám dost muziky, kterou slyšet chci a pustím si ji sám.
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    Vadí mi, když poslouchám rádio po internetu a nevidím, co zrovna hraje.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    BLEVAJZZ: blevajzi, ty sis vylil neco do klavesnice?
    PARANOIDANDROID
    PARANOIDANDROID --- ---
    bezvousý prorok! dysgraik!
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    bavíme se o většině lidech v ČR. samozřejmě že tu malá skupina lidíí s dobrým vkusem existuje lidé na NYXu třeba ale ti naší zemi rozhodně nespasíí;-).. bože to takhle všechny tahááte za každéé slovo. ?:-)

    PUSSYFOOT: myslíš že jsem spadl z višně nebo co?.. last FM znám,znám ještě Pandoru ta je taky velmi dobráá;-)auta a net. existují..ale u nás docela hudba budoucnosti.. to tu bude dřív digitalizace rááádii.. to teprve bude boom v rádiích..ale o všech výhodách i nevýhodách holky jedny vševědoucí jistě víte, protože ste na Nyxu.. a určitě ste byly na některých odborných přednáškách na toto téma;-)

    TELKA: ....kluby, televize, lidi z labelu, cele radio 1 nebo to nechutne ocko - vlastne vetsina tech co jsou "jakoze mimo mainstream". cim to...
    reagoval jsem na Nallea...;-) ale jestli si myslel něco jiného tak..to je jedno;-)

    NONAME44315:na základní otázku jsem odpověděl.. ideální radio neexistuje.
    o čem by se v něm mluvilo.. jako co která kapela vydává za nové CD, pozvánky na koncerty.. já myslím že rádia o všech těhle věcech, a mnohem mnohem vííce, mluvíí takže s tím jsem spokojen. co chci vědět na víc si najdu na netu... nechci a vadí mi nechutný projev moderátorů na R1:-)

    NYMPHO: ano jsem srandista.. a to mé písmo.. co vám na to mám říct já to prostě mám ráááád:-) ale kvůli vám si dám už pozor;-)

    tím pádem jsem vyčerpal všechny ,,nápovědy" a odcházím ani ty oči zavírat nemusííte:-) ale toho přítele na telefonu je škoda toho jsem si měl šetřit.. mohl jsem to dotáhnou dál..:-))
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    NALLE: Nikdo se ale neptá, jestli pro tebe existuje ideální rádio, ale JAK BY VYPADALO, O ČEM BY SE V NĚM MLUVILO, CO BYS OD NĚJ CHTĚL a CO BYS V NĚM NAOPAK NECHTĚL... Na muziku jsi asi náročný, tak se pokud odpovědět na tuhle otázku. A pořádně si jí přečti;o)
    NALLE
    NALLE --- ---
    NONAME44315: pro me neexistuje idealni radio
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    Blevajzz + Nalle: Co si myslíte o muzice v rádiích a o ovcích, už víme. Co třeba pokusit se odpovědět na základní otázku tohodle klubu a na ty doplňující?
    TELKA
    TELKA --- ---
    BLEVAJZZ: BBC Radio1 hraje pres den neskutecnej shit a vecer ma par poradu s dobrou hudbou. takze tvoje iluze ze v anglii by ocko vypadalo jinak je naprosto zcestna
    NYMPHO
    NYMPHO --- ---
    PUSSYFOOT: A lepší strategie! Když budeme psát jeho coolspeakem, tak možná... ale ne, já pořád doufám, že má jen tik v ruce a vždycky mu to ujede, jak říkala Loituma. :))
    PUSSYFOOT
    PUSSYFOOT --- ---
    BLEVAJZZ: a nechces naam říct radsi neco co nevíme. To je přeci jasny že komerční rádia a celoplošný média budou hráát a pouštět vždycky to co jim vydělá prachy...a proto všichni navštěvujeme náš milovaný interfernetovy cyberprostor abychom zde našli to co hledáme. nelíbí se mi jak házíš čechy do jednoho pytle všichni nemají konzumní názor všichni nejsou jen staado blbejch ovciii vem si treba jen tendle server a spoustu jinech .........BTW radio nikdy nebude dokonalý. pokud chces aby radio hralo jen to co se ti pááčí stahni si program Last FM to ti podle vychytanyho alogarytmu vyhledava muziku co se ti líbí a pouští jí. Myslim si že to nebude trvat dlouho a radia v autě budou schopny něčho podobnýho ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam