• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315Co vás štve a co vám vadí v rádiích? Co naopak máte rádi a co vás na nich baví?
    KENY
    KENY --- ---
    tjn...takže za to dostanete prt:D
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    ADAMJ: To aby nikdo nepřišel na to, že ten průzkum je brak:-)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    RUBCA: Ciste jenom pro zajimavost, proc ta podminka? IMHO, jestli mas dobre vymyslenej dotaznik, tak by ti predchozi zkusenost s vyzkumem nemela vadit.
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    RUBCA: Implus, Kiss ani F1 nejsou popová rádia. To bude kvalitní výzkum:-)
    RUBCA
    RUBCA --- ---
    Hledám muže (25-39 let) a ženy (25-44 let) s trvalým či přechodným bydlištěm v Praze, kteří častěji poslouchají popová rádia (např. Impuls, City, Frekvence 1, Kiss).
    Podmínkou je, že jste se nezúčastnili žádného průzkumu týkajícího se poslechovosti rádií.

    Výzkum probíhá po telefonu ve vámi zvoleném čase. V případě Vaší delší spolupráce na výzkumu je honorář až 2.500,- .

    V případě, že Vás nabídka zaujala, napište si o podrobnější informace na email privydelek.pruzkumem@gmail.com. V emailu prosím uveďte předmět "popradio", Váš věk, a jaké stanice nejčastěji posloucháte. Všem zájemcům na email odpovím.
    KRISTINA_LAMPER
    KRISTINA_LAMPER --- ---
    Rádia moc neposlouchám.. ale nikdy jsem v rádiu myslím typicky českém radiu Impuls atd neslyšela např: Shinead nebo Eminema.. nemám moc ráda českou hudbu typu Helena Vondráčková..Ona je jistě osobnost ale není to můj styl.. A to slyšíte pořád hity 80-90 let a český songy a když už něco cizího tak jen to co v tu dobu stejně slyšíte všude.. Tokio hotel, Amy Mcdonald ... nehrajou podle mně zajímavou hudbu..
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    ja teda muzu rict, ze me na radiich stve to co kazdyho - debilni a dlouhY reklamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proto uz posloucham jen netovy radia a hooodne malo:(
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    CAROL_23: A prozradíš nám taky proč? - o tom tenhle klub je:)
    CAROL_23
    CAROL_23 --- ---
    http://www.radiobing.org/ .. to me bavi :)
    KAJ
    KAJ --- ---
    DIE_DIE: Důvod?
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    posloucham jedině Radio 1
    RAISZT
    RAISZT --- ---
    Ja uz radia temer neposloucham, nebot proste neni v silach zadneho radia, aby se mi trefilo do momentalni hudebni nalady :)
    Radio dobrovolne posloucham v jedinem pripade a to kdyz varim. A v tom pripade je to brnenske radio HEY. A tomuto radiu nemam, co vytknout. Volba skladeb i moderatori jsou na tomto radiu pro muj vkus akorat. A k vareni naprosto vyhovujici :)
    Ale clovek se nekdy proste radiu nevyhne (napr. nekde na brigade, v obchode apod.) a radia typu Kiss Hady, Evropa 2, Krokodyl... Mne nebavi hudebne a tudiz pro me nemaji cenu. Vytykat radiu reklamy je podle me docela bezpredmetny, hlavne, co se tyce u vetsich radii.
    KAJ
    KAJ --- ---
    TOYEN: Mno...lidi, co volají do rádia, si nevybereš, a moderátory, pokud na ně nějaká skupina nevyvine velký tlak, tak asi také ne. Máš pravdu s tím, že někteří jsou fakt zoufalci a jejich dotazy dost neprofesionální, ale u nějakého local rádia bych ani vysokou laťku nečekal :o/ Bez urážky ústeckých ;o)
    TOYEN
    TOYEN --- ---
    Mě vlastně rádia nevadí, když to nepřehánějí s množstvím reklam, pak v podstatě nepohrdu žádným. Nicméně, občas jsem celkem vyděšená z moderátorů. Kupříkladu předevčírem jsem poslouchala jedno ústecké: Nort music a probíhala zrovna jakási soutěž o nábytek. Slečna,která se dovolala vyhrála postel. Moderátor se výherkyně tázal, jak dlouho už má svou starou postel. Ta mu odvětila, že zhruba čtyři roky. Načež na ní čekala otázka: Kolik chlapů už jsi v ní vyválela?... Tak jsem trošku strnula... Slečna se uchechtla a odvětila, že čtyři... Mmm... tak to máme na každý rok jednoho, to je docela málo, ne?... No, takže tenhle pan moderátor mě fakt dostal. A to je v podstatě odpově'd na to, co, resp. koho bych v rádiu fakt nechtěla. A slečna by taky nemusela být tak blbá.
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    KAJ: Takhle bych si představoval, aby se vyjadřovali i ostatní:) dobře tyyy:)
    KAJ
    KAJ --- ---
    Zdarec. Nevím, jak Vám, ale mně vyhovuje třeba Rádio Krokodýl. Nejsem žádnej brněnskej patron, to v žádném případě. Prostě mě to baví, hraje se z Brna a tady jsou důvody:
    1) Playlisty se sice moc nemění, ale během dne jsem ještě neslyšel hrát stejnou muziku dvakrát. To si myslím je O.K.
    2) Kvalitní hudební výběr pro cestu do práce, práci samotnou a cestu z práce. Prostě popík a žádný vesárny typu Kabát či pseudodisko typu Scooter. Jednoduchá, neagresivní, ale dobře poslouchatelná muzika.
    3) Vtípky. Na můj vkus se na Krokodýlu docela opakují, ale jsem rád, když přijde nějaké odlehčení. Být toho víc, k ideálu nechybí mnoho.
    4) Rychlé zprávy. Žádné dlouhé blábolení, únavné diskuse a analýzy. Solidní výběr z domova i ze světa během deseti minut. Možná bych uvítal nějakou delší zpravodajskou relaci v určitém širším časovém rozpětí, řekněme 3 hodiny.
    5) Dopravní zpravodajství z regionu. Tady asi není, co řešit. Rádio poslouchají převážně řidiči a proto je tahle záležitost pro ně relevantní, zvláště v ranních hodinách a jako aktuality. Dá se to sfrknout během chvilky, takže neřidič to ani nemusí zaregistrovat.
    6) "Zábavný" pořad. Tohle je otázka do pranice, protože se liší třeba taková zábava alá Jan Kraus od Dr.Rozvrata z Krokodýla. Prvně jmenovaného bych občas nejraději praštil do palice, druhý jmenovaný věci bere s nadhledem bez zbytečného "honění vlastního trika". Opět pouze můj názor ;o)
    Vím, že jsem nebyl moc konkrétní a uvádím příklad ze svého domova, ale těch 5 témat, co jsem uvedl, by mohla být dostatečně obecná na širší diskusi. Dík, že mě neukamenujete ;oP
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    Nějak to tady zdechlo, tak pojďme diskutovat:) Juk na home a palte:)
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    ahoj, v radiich mi vadi hlavne reklamy, co clovek slysi parkrat a zna je zpameti, pak mi vadi nektere kecy a diskuze moderatoru. Jo a jeste mi vadi, kdyz se tam behem dne opakuji stejne pisnicky. Myslim si, ze hudebniho repertoaru je tolik, ze je strasne omezene poslouchat par tracku furt dokola. Me idealni radio je momentalne(uz asi rok) http://www.lounge-radio.com/liveradio.htm
    SAPIENS
    SAPIENS --- ---
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    E2E4: volím za c) :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam