Zdarec. Nevím, jak Vám, ale mně vyhovuje třeba Rádio Krokodýl. Nejsem žádnej brněnskej patron, to v žádném případě. Prostě mě to baví, hraje se z Brna a tady jsou důvody:
1) Playlisty se sice moc nemění, ale během dne jsem ještě neslyšel hrát stejnou muziku dvakrát. To si myslím je O.K.
2) Kvalitní hudební výběr pro cestu do práce, práci samotnou a cestu z práce. Prostě popík a žádný vesárny typu Kabát či pseudodisko typu Scooter. Jednoduchá, neagresivní, ale dobře poslouchatelná muzika.
3) Vtípky. Na můj vkus se na Krokodýlu docela opakují, ale jsem rád, když přijde nějaké odlehčení. Být toho víc, k ideálu nechybí mnoho.
4) Rychlé zprávy. Žádné dlouhé blábolení, únavné diskuse a analýzy. Solidní výběr z domova i ze světa během deseti minut. Možná bych uvítal nějakou delší zpravodajskou relaci v určitém širším časovém rozpětí, řekněme 3 hodiny.
5) Dopravní zpravodajství z regionu. Tady asi není, co řešit. Rádio poslouchají převážně řidiči a proto je tahle záležitost pro ně relevantní, zvláště v ranních hodinách a jako aktuality. Dá se to sfrknout během chvilky, takže neřidič to ani nemusí zaregistrovat.
6) "Zábavný" pořad. Tohle je otázka do pranice, protože se liší třeba taková zábava alá Jan Kraus od Dr.Rozvrata z Krokodýla. Prvně jmenovaného bych občas nejraději praštil do palice, druhý jmenovaný věci bere s nadhledem bez zbytečného "honění vlastního trika". Opět pouze můj názor ;o)
Vím, že jsem nebyl moc konkrétní a uvádím příklad ze svého domova, ale těch 5 témat, co jsem uvedl, by mohla být dostatečně obecná na širší diskusi. Dík, že mě neukamenujete ;oP