BLABOUS: monokulturním trávníkem pokrytá střecha čehosi, co připomíná spíš plechový hangár než budovu do centra města, spojená s parkem vizuelně velmi nepovedeným můstkem, celkový dojem nezachrání... interiér pak návštěvníka dodělá...
ne?
BLABOUS --- --- 15:54:49 18.2.2008
JESSIEATREIDES: jasne, ucel sveti, koho by zajimala regulernost nejaky souteze :-)
BLABOUS --- --- 23:53:16 18.2.2008
za "jestli nechápeš, proč tomu tak je, tak nechápeš, co je architektura" dik, to mi projasnilo vecer
JESSIEATREIDES: tady vubec nevim o cem mluvis, jen prosim prestat osocovat, ze necemu nerozumim misto argumentu
JESSIEATREIDES: o povinnych a nepovinnych podminkach v zadani souteze vim, ale v tom zadani, ktere jsem ja cetl, byla podminka konzervacniho fondu nad zemi v tech povinnych... spis jsem cekal, ze se budes tocit na moznosti zmeneni podminek porotou, coz je ovsem zhovadilost bez ohledu na to, co je kde psano... soutez, kde se meni podminky po vyhlaseni je proste z principu nefer
JESSIEATREIDES: rikam potreti a SILENT ocividne souhlasi, ze HSH jsou mi ukradeni, zkoumam, jak mohl vyhrat nekdo, kdo porusil podminky zadani... pokud je jini porusili, meli by podle me byt vyrazeni, ale nevim, nezkoumal jsem to
JESSIEATREIDES: "měřila všem stejným metrem" no nevim, situace, kdy vidim, ze jeden navrh porusil podminky, tak se usnesu, ze je zmenim, bych nenazyval stejnym metrem
jeste poznamka, abych jen neodpovidal:
soutez by se podle me mela zrusit, mela to udelat uz porota kvuli blbemu zadani, nasledne tanecky se zmenou zadani jsou trapne (+ vykopnout Jezka z NK)
predstava, ze z mych dani bude placen projekt vybrany takto, je strasna... mozna pri kreativni interpretaci splnuje pismenka UIA, ale doufam, ze ne pravidla pridelovani verejnych zakazek
(a uplne na zaver: pripustit, aby Jiricna hodnotila projekt Johana Kapliky, je, rekneme, nestastne (tomu o te anonymite neverim))