• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSIEATREIDESNárodní knihovna ... CHCEME TO NA LETNÝ!!!
    SHINNITCHIKA
    SHINNITCHIKA --- ---
    CATT: Hmmm, to byla recnicka otazka, radsi to vedet nechci.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    VANEK: ty malůvky rovněž nejsou užité umění, za užité umění lze považovat samotnou tu knihovnu nebo židli navrženou speciální pro její studovny.

    jinak musím souhlasit s panem Kočičkou, že skupinka šikovných mistrů spreje by do těch prostor vnesla víc legrace (a nakonec i umění) ;o)))
    VANEK
    VANEK --- ---
    MECHTILD: Zrovna tohle mě pobavilo, ale uznávám, že v mase to může být otravné.

    CATT: To by zas nebylo (užité) umění...
    CATT
    CATT --- ---
    SHINNITCHIKA: to je tak složité zadat do googlu dva dotazy, abys zjistil, jak to je? tak šup, první lekce googlení čeká.
    jinak kresby samotné mi tolik nevadí, ale zasazení do prostoru se zcela míjí účinkem. pokud chtěli ozdobit beton, tak měli pozvat radši sprejery.
    SHINNITCHIKA
    SHINNITCHIKA --- ---
    MECHTILD: Teda ten "pocmarany" beton vypada zajimave. Docela by me zajimalo jestli to autor spachal strizlivy a kdo o tomhle rozhodnul.
    MECHTILD
    MECHTILD --- ---
    Malé, ale spřízněné ot: fotky z nově a bez velkého humbuku otevřené národní knihovny... té technické.


    Nemůžu si pomoct, ale podobné infantilnosti ve mně vzbuzují značné rozpaky - zlatej Aleš v národním divadle:


    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    téma mrakodrapů sem nepatří, za touto čárou už je to off topic

    _______________________________________________________________________________________________
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    ehm, ale ja bych tam chtel i ty mrakodrapy...;)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    MISON: mrakodrapy panorama nekurvi dokud to nerekne Bemuv guru.
    MISON
    MISON --- ---
    Jestli tam ten mrakodrap postavi, tak se privazu k bagru !! fnuk ;(
    MISON
    MISON --- ---
    Jo, tady mate to porusovani demokracie a porusovani pravidel:

    (cituju dnesni respekt)

    "Ropakem roku se stal prazsky primator Pavel Bem za prosazovani stavby MRAKODRAPU na Pankracke plani a za podporu vystavby rychlostni silnice pres obytnou cast Praha-Suchdol. I kdyz UNESCO na Pankraci doporucuje stavet budovy v max. vysce 70 metru, planuje investor budovu vyssi nez sto metru. 'Pokud porota toto povazuje za nejhorsi cin proti prirode, pak zijeme v pohadkove zemi,' reagoval Bem."

    PRESNE ! Tak Kaplickyho knihovnu podle tebe kurvi panorama jo ? DAL BYCH MU TEJ jeho mrakodrap sezrat cihlu po cihle.

    A jaktoze tohle porusovani pravidel (pravidel platnych v celem znamem vesmiru) nikomu nevadi tem, ktery porad tvrdej, ze Kaplicky porusil pravidla souteze a PROTO TO TAM STAT NEMUZE (a ze nejde o to, ze se jim to nelibi). No prosim ? Kde jste ?

    Jestli Bema potkam po ceste do Klementina kdykoliv se pujdu sprtat, tak se na nej usmeju, podam mu ruku a pak ho DOKOPU ! :D
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    PREVIT: už se stalo. děkuji. a nedivím se ti. ;o))
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JESSIEATREIDES: A protoze jsem i ja v dobrem rozmaru, LONESTAR dostal RO v Antikomunistickem klubu, takze se tam muzes vratit! :o)
    MISON
    MISON --- ---
    JESSIEATREIDES: Vyborne, tak to muzou na muj zcela nekonfliktni a vecny prispevek :D reagovat flejmem ...
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    A protože jsem v dobrém rozmaru, read-only pro Theo-phila, Cowboye a Vajce bylo zrušeno.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    Vážení, vypadá to tak, že rejnok bude, média dnes přinesla zprávu, že role hlavního architekta se ujme Eva Jiřičná, takže pokud se ještě podaří sehnat peníze, vyroste v Jižních Čechách špičková koncertní hala - opravdu koncertní, ne sportovní, čas od času využívána pro koncerty.

    Jupí!
    MISON
    MISON --- ---
    PREVIT: jupiiiiiii :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    MISON: ...A AT TAM MISTO NEJAKY NESMYSLNY KNIHOVNY, KAM LIDI STEJNE NEBUDOU CHODIT, POSTAVEJ PORADNEJ FOTBALOVEJ STADION! :O)
    MISON
    MISON --- ---
    Trochu mi to pripomina vecny diskuse o knihovne po hospodach (jeste kdyz bejvavala afera ponekud cerstvejsi - hrozne to leti, ze ?). Nekdo si me tam pokazdy vytipoval, ze prej slysel jak jsem strasne za tu knihovnu. A sel s chuti do me.

    A spustil se magnetofon. Jak ze to je nejhnusnejsi. A ze porusil soutez. A ze to vubec neni revolucni. A ze ten system vydeje tech knizek okopiroval. A ze s tim sprasi panorama. A ze si chce postavit pomnik. A ze se chce sef NK zviditelnit. A ze to byl podvod. A ze je jasny, ze se domluvili predem (haha). Vse podlozeno skouknutim jednech zprav na TV NOVA s naprosto spatnou simulaci one knihovny a jednim clankem v MF DNES...

    Zeptal sem se, kdyz to teda ma evidentne tak zmakly, at mi povi, jakou ma ta knihovna barvu.

    NO ZELENOU odpornou ! dostalo se pokazdy odpovedi.

    Sry kamo, ma barvu sampanskyho. Je sampansky zeleny ? Krom toho, uz nema ani tu, ale ma barvu zlatou....vis o ty knihovne proste uplny hovno a jediny co mas pravo vyslovit je: "Sice ani poradne nevim jak ta knihovna vypada a funguje, ale nelibi se mi to, zavrhuju ji a nechci aby tam stala, protoze sem idiot a malej cechacek. Stejne do knihovny nechodim a nikdy nebudu, tak co..."
    MISON
    MISON --- ---
    VAJCE: kamo..Douglas Adams v jedny svy knize pise:

    "...Neprijimam v soucasne dobe modni tvrzeni, ze kterykoliv nazor je automaticky stejne hoden ucty jako jakykoli jiny rovnocenny a protikladny nazor. Muj nazor je ten, ze Mesic je slozeny z horniny. Pokud mi nekdo rekne: "Ale vzdyt jste tam nebyl, ne snad? Nevidel jste ho na vlastni oci, a tak je muj nazor, ze je cely z norskeho bobriho syra, stejne platny jako ten vas," - pak dokonce nemam pravo ani na to, abych s nim mohl jakkoli argumentovat..."

    Kamo, ty ses az po usi v tom sejru. Cet si kulovy. Pokud si vubec neco o Kaplickyho knihovne cet, tak ty sracky co tu blejes. Ze porusil vsechno co se dalo ? Prosimte vzpamatuj se ! Tady jessie se tomu venuje od pocatku a to VELICE VELICE podrobne. To, ze zna lidi, ktery s tim maj co docineni je jenom tresnicka na dortu.

    PRISTE bud tak hodnej a rekni to, co je v tvym pripade adekvatni = NELIBI SE MI KAPLICKYHO KNIHOVNA, NECHCI ABY STALA NA LETNY A VIM O NI HOVNO. HAWGH ! Ale jelikoz stejne dobre vis jako my, ze tohle je nazor zcela stupidni a hlavne zbytecnej v odborny diskusi, tak si to musel zaobalit, jako ze dany problematice rozumis. Evidentne nerozumis, priznej to, sklidni to, omluv se a odejdi.

    Jenom na okraj - ve Francii se nestalo to samy co u nas. Tam totiz nevyhral. U nas vyhral.

    Dale za okraj - "vysmech demokracii". No ano, cela afera je SKUTECNEJ VYSMECH DEMOKRACII. Dva politicky blbeckove se rozhodnou, ze knihovna nebude, presto ze vyhrala poctive soutez, a povedlo se jim to. Tomu rikam vysmech demokracii.

    Az po usi v sejru kamo ...az po usi..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam