• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FLIPPERRespekt je jeden z nejmizernějších občasníků na české mediální scéně a proto ho také nikdo nečte. (Pavel Bém)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Me snad vzdycky potesi Spurný. Tedy potesi "potesi".
    ABU_ISTIRAAHAH
    ABU_ISTIRAAHAH --- ---
    jo a obcas me neuspokoji clanky tykajici se blizkyho vychodu, bud postradam objektivitu nebo kvalitu informaci
    ABU_ISTIRAAHAH
    ABU_ISTIRAAHAH --- ---
    na starym formatu mne vzdycky vadilo, ze jsem mel ruce spinavy od tiskarske cerne :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    JOHNNY: S tímhle kompletně souhlasím. :)
    SEEMON
    SEEMON --- ---
    Respek = respekt :-) a to stále... samozřejmě že mi chybí stará typografie, ale pokud sou mé zdroje spolehlivé, tak ta proměna prospěla i redakci a organizaci (uzávěrka v pátek a podobně) °-)
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    ja se spis nez zmeny formatu obaval jak se vyporadaji s grafickou upravou, moznost upravy ala Tyden me po pravde vcelku desila :) ale dopadlo to myslim celkem dobre - trochu mi to pripomina tematicke prilohy britskych deniku jako Guardian ... co me ale zarazilo je fakt, ze v novym formatu uz u fotek neni napsano kdo fotil, mozna picovina, ale myslim, ze Respekt muze byt na svoje fotografy po pravu hrdy ...
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    no, ted v poslednim cisle to myslim resila i nejaka pani v dopisech redakci, ze diky tomu formatu se to vic zpristupni lidem a zmeni se i pristup redakce k psani clanku.. proste at se z toho hlavne nestane Reflex a bude fajn, ze je porad co cist
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    jj uz si taky zvykam, ale je to skoda, na ten nadhernej format, papir a nejlepsi novinovou typografii v CR nelze zapomenou :/ ale samozrejme kvuli tomu jsem ho nekupoval :)
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    co se tyce novyho formatu,tak to je samozrejme bullshit...
    zpocatku sem byl taky prekvapen,mozna zarazen,ale ted sem o dost spokojenejsi...
    je o dost jednodussi to cist v metru a hlavne pod lavici ;)
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    jo, to určite. já si to taky nemyslím, podle mě ta kvalita zůstala, je to asi spíš o zvyku.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    MISA_PES: ja osobne ten format taky do jisty miry oplakal ... na druhou stranu nazory typu "prechodem na standardni casopiseckej format se z Respektu stane standardni casopis" ktery se v souvislosti s tim vyrojily mi prijdou dost mimo misu ...
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    já nejsem úplně pravidelnej čtenář, spíš občasnej, ale respekt pro mě představuje jediný noviny, který čtu. možná spíš Noviny. lidovky, dnes, tomu nevěřím.
    teď mě trochu odrazuje ten novej formát, bojuju s podvědomou představou "magazínu", noviny na mě působily serióznějším dojmem. ale obsahově je to tam furt.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    ehm, tak abychom se nejak odpichli ... sleduju tohle periodikum uz delsi cas a mam pocit, ze na ceskem medialnim trhu pusobi jako jakesi zjeveni, zejmena co se tyce kvality novinarske prace, bla bla bla ... vzdy jsem vysoko cenil jeho nezavislost a odvahu jit do stretu s politiky bez ohledu na jejich politickou prislusnost ... prave proto me moc nepotesil fakt, ze se Karel Schwarzenberg stal ministrem zahranici ... obavy ze servility Respektu vuci vlade se sice nenaplnili, presto mi ale prijde, ze se osten kritiky znacne otupil, zejmena ve vztahu k ministerstvu zahranici a Strane zelenych ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam