• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FLIPPERRespekt je jeden z nejmizernějších občasníků na české mediální scéně a proto ho také nikdo nečte. (Pavel Bém)
    ABU_ISTIRAAHAH
    ABU_ISTIRAAHAH --- ---
    FLIPPER: souhlasim.
    jinak konkretne mne casto stvaly clanky zbynka petracka, ktery tam byl v pozici jakehosi "odbornika" na blizky vychod a islam. ale jeho znalost konkretniho problemu nebyvala dostacujici. a taky ta jeho snaha do clanku "prilepit" jeho nazor, casto stupidni, nepodlozeny a zbytecny. jako konec tohohle clanku z lidovek http://www.lidovky.cz/sabes-pod-palbou-02i-/ln_noviny.asp?c=A071107_000010_ln_noviny_sko&klic=222317&mes=071107_0
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Kazdopadne hodne ocenuju objektivitu u vetsiny clanku, libi se mi, ze autori nepouzivaji jenom populisticke argumenty, ale vetsinou se divaji na problematiku i z druhe strany. To dela imho Respekt dobrym casakem.
    A jestli to takle zustane tak mi ta casopisova uprava, ktera ho asi priblizi vic lidem, vubec nevadi. Spis naopak, z toho novinovyho formatu jsem mel pocit, ze se jedna o hodne intelektualni zalezitost ,)
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    Týdeník Respekt ve vašem počítači díky Respekt Reader
    Médium: > www.digiweb.cz
    Elektronická verze týdeníku Respekt je k dispozici v novém > speciálním programu. Ten se jmenuje Respekt Reader a čtenáři umožňuje, aby si > stáhl aktuální vydání Respektu a pak ho četl (v počítači, v mobilním telefonu, v > notebooku), aniž by musel být připojen k internetu. Respekt Reader má být > uživatelsky příjemnější než formát pdf. Do 25. listopadu bude nová služba ve > zkušebním provozu zdarma, poté se k ní dostanou jen předplatitelé Respektu. >
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    JAKKILLER: anketa :)

povolil jsem upravu anket tak ne ze se to zvrhne v nejakou nekazen :)
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    JEZINKA: treba je zase nekde v Gronsku :) taky ho mam rad, specielne kdyz ma moznost se realizovat v rubrice Tema ... viz. treba reportaz z Gronska nebo tusim uplne prvni Tema ktery zpracovaval - pohranicni vojensky pevnustky a lidi ktery o ne pecuji ...
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    ABU_ISTIRAAHAH: co se tyce blizkeho vychodu, specielne pak valky v Iraku, tak to je treba oblast ve ktery se malokdy shodnu s pohledem nektereho z redaktoru ... jak se mi libi jak R jde nekompromisne proti Rusku a Cine, tak nekriticnost vuci zahranicni politice USA, nekdy az adorace USA jako siritele svobody a demokracie, me celkem toci ... a chybi mi i urcita reflexe z vyvoje valky v Iraku ...
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    Ja jsem z novou podobou spokojenej. Ale bal jsem se toho...a chybi mi clanky od Zbynka Petracka...
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    hm mě nějak poslední dobou chybí články od Jáchyma Topola, ani nevím kdy už jsem tam naposled nějaken četl, současný číslo ještě nemám, tak snad něco...hmm teď jsem se koukal, je pořád uvedený v seznamu redaktorů domácí rubriky, ale v čísle 44 prostě zase nic...
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Myslím noviny nebo týdeníky. lze to samozřejmě i jen v Respektu.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Co třeba anketu o tom kdo co čte?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Me snad vzdycky potesi Spurný. Tedy potesi "potesi".
    ABU_ISTIRAAHAH
    ABU_ISTIRAAHAH --- ---
    jo a obcas me neuspokoji clanky tykajici se blizkyho vychodu, bud postradam objektivitu nebo kvalitu informaci
    ABU_ISTIRAAHAH
    ABU_ISTIRAAHAH --- ---
    na starym formatu mne vzdycky vadilo, ze jsem mel ruce spinavy od tiskarske cerne :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    JOHNNY: S tímhle kompletně souhlasím. :)
    SEEMON
    SEEMON --- ---
    Respek = respekt :-) a to stále... samozřejmě že mi chybí stará typografie, ale pokud sou mé zdroje spolehlivé, tak ta proměna prospěla i redakci a organizaci (uzávěrka v pátek a podobně) °-)
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    ja se spis nez zmeny formatu obaval jak se vyporadaji s grafickou upravou, moznost upravy ala Tyden me po pravde vcelku desila :) ale dopadlo to myslim celkem dobre - trochu mi to pripomina tematicke prilohy britskych deniku jako Guardian ... co me ale zarazilo je fakt, ze v novym formatu uz u fotek neni napsano kdo fotil, mozna picovina, ale myslim, ze Respekt muze byt na svoje fotografy po pravu hrdy ...
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    no, ted v poslednim cisle to myslim resila i nejaka pani v dopisech redakci, ze diky tomu formatu se to vic zpristupni lidem a zmeni se i pristup redakce k psani clanku.. proste at se z toho hlavne nestane Reflex a bude fajn, ze je porad co cist
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    jj uz si taky zvykam, ale je to skoda, na ten nadhernej format, papir a nejlepsi novinovou typografii v CR nelze zapomenou :/ ale samozrejme kvuli tomu jsem ho nekupoval :)
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    co se tyce novyho formatu,tak to je samozrejme bullshit...
    zpocatku sem byl taky prekvapen,mozna zarazen,ale ted sem o dost spokojenejsi...
    je o dost jednodussi to cist v metru a hlavne pod lavici ;)
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    jo, to určite. já si to taky nemyslím, podle mě ta kvalita zůstala, je to asi spíš o zvyku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam