• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FLIPPERRespekt je jeden z nejmizernějších občasníků na české mediální scéně a proto ho také nikdo nečte. (Pavel Bém)
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    RUBBERNECK: no, nechci to tu zatim moc rozmazávat, třeba se ještě ozvou a výsledky budou jiné...Konkétněji se to týká videí kolem otevření OC Paladia, rozhovory s osobnostmi, zpěvu české hymny a pod...Teď jsem něco zaslechl, že to asi půjde do Čt, tak jim dám ještě trochu času, než uvidím finální výsledek...
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Trochu offtopic, ale je dobré zmínit i konkurenci. Dneska jsem si koupil sobotní Reflex speciál Všichni naši prezidenti. Cena 79,- mě poněkud překvapila, ale na druhou stranu jsem dostal celkem přehlednou sondu do života nejvyšších představitelů (nejen) naší země za posledních 100 let. Těšim se na 4-stránkový úvod od Vaculíka, rád si doplním znalosti o prezidentech s temnější části naší historie.
    Naopak jak jsme si odvykl kupovat reflex, tak mi trochu vadí ta grafická úprava a za tu cenu to mohlo být třeba o 20 stran obsáhlejší. Každopádně beru jako plus, že něco takového vůbec vyšlo.
    RUBBERNECK
    RUBBERNECK --- ---
    THOMASVONPRAG: to jsou silna slova, bud konkretnejsi!
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    FLIPPER: dějou se i horší věci...člověk třeba zadarmo natočí video pro Respekt a ani se nedozví, jestli se objeví na internetu. No a když už se tam objeví tak u něj nenajde své jméno...
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    LEMUR: to je pech, kdyby v nem byla aspon krizovka tak bych to chapal, ale mam pocit, ze R je urcen pro lidi s urcitym stupnem inteligence, kterym by mela bejt tahle cinnost uz cizi..
    kazdopadne po pro me slabsim druhym cisle, sem opet s 3. i 4. velmi spokojen
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    hmmm ... slusnej vojeb, jsem myslel, ze takovyhle veci uz se nsk nedejou :(
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    RESTINPEACE: už jsme asi vyřešili jak to bylo.. respekt mi přicházel v pondělí v 5 ráno do nezamčený schránky, a je skoro nepochobný, že ho někdo kradl........ dnes změním adresu doručování a myslim, že bude po problému... :-/
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    LEMUR: tyjo podruhy je divny, mrkni jestli mas v poradku platby, me chodi poctive uz pred 7 rano, takze ho mam dycky uz v praci..
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    dobrý, včera mi druhej tejden v řade nepřišel respekt ;-/ na včerjší mail odpověď žádná. . . grrr
    KONNY
    KONNY --- ---
    MISA_PES: aha, beru zpět moje nesmyslné bědování nad cenou
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    ackoliv uz je to mozna trochu ot :-)
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    jsem trochu zaskocen horekovanim nad cenou 45, kdyz bylo dopredu avizovano, ze to bude dvojcislo, o polovinu tlustsi a o polovinu drazsi. ja obvykle nectu celej R, ale tohle mi teda neuniklo.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    FLIPPER: tak existuje (mimojine) i anglicka mutace - http://mondediplo.com/
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    uff, sypu si popel na hlavu :(
    dneska mi to nejak nemysli
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    ale tam je "dale sleduji" cece :)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    jako podle me pojem "stale sleduji" je trochu nepresnej
    kdybych mel stale sledovat vic casopisu tak v podstate nedelam nic jinyho nez sedim doma (nechodim do prace, nekoukam na filmy) a ctu jeden za druhym
    me treba uplne staci si precist ten R /mimo jine mi pod stromecek pristane predplatny - za 17Kc neberto/ a pak si cist knizky a teprv kdyz se mi nahodou dostane do ruky neco dalsiho tak si to rad prectu. Nejlepsi sou podle me situace kdy narazim nekde v cekarne na novy cislo nejakyho zajimavyho casaku a pak nejsem schopnej z ty cekarny ani jit na to kuli cemu tam sem.
    Ta A2 me docela mrzi, protoze v R moc kultury taky neni, ale proste nemam cas a silu jit si koupit dalsi casak kdyz vim, ze z R tehle tejden sem neprecet ani pulku a ke zbytku se mozna uz zase vubec nedostanu.
    Nevim teda jak je to u vas, ale prijde mi vystiznejsi "sleduju dlouhodobe, ale obcas".
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    nova anketa ... vyhodnoceni predesle - Ivan Lamper ruluje :)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    ja myslim, ze vedle nejsi...
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    FIDEL: ale s tim tydnem to musi bejt zpusobeny mentalitou naroda, proste mi prijde, ze se lidem nechce cist zajimavy, lec slozite napsany clanky, tak radsi ziskavaj utrzkovite informace z kratkych sloupku, doplnenych fotkama a to jim proste staci. Ovsem kdyz se podivam na vysledky ankety tak si rikam, ze tenhle efekt postihuje proste vsechny. Kdyz si otevres novej R tak se nechces hned pustit do cteni nejakyho hutnyho 4-strankovyho materialu plnyho faktu a argumentu o aktualni situaci na vychodnim brehu Jordanu. Prectes si nejdriv minulej tyden, protoze se chces naladit na tu notu casopisu. Bohuzel vetsina lidi co cte prave ten tyden (ale Reflex je tomu imho uz taky hodne blizko) v tomto bode konci a do tech opravdovejch clanku se uz nikdy nepusti. A co si budem povidat i R je dneska business a kdyz posun k ty light verzi (jak se o tom i v R pise) zpusobi vetsi prodeje no tak neni co resit. Skoda. Ale treba sem uplne vedle.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    FIDEL: LMD jsem videl ... pusobil sympaticky, lec ta francouzstina ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam