• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FLIPPERRespekt je jeden z nejmizernějších občasníků na české mediální scéně a proto ho také nikdo nečte. (Pavel Bém)
    RUBBERNECK
    RUBBERNECK --- ---
    otevření pardubické Respekt kavárny a veřejná debata o českém vysokém školství
    http://respektinstitut.cz/2008/05/21/pardubicke-respektovani/
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    kdo je Zdeněk Bakala - http://www.financnici.cz/zdenek-bakala ... kdyžtak nahazujte další zajímavý linky ...
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    možnosti byly psaný dost narychlo, tak mě nebičujte a kdyžtak tam podle potřeby doplňte tu svojí ...
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    nová anketa ...
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    S_TEJK: hehe tak kosmas ma u me jeden bod k dobru, coz teda nic nemeni na faktu, ze jejich motivem sou love co z toho kapnou;)
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    S_TEJK: hehe, tak to jde :)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    me predevsim sere, ze to distribuuje kosmas:( halt love sou love no
    RUBBERNECK
    RUBBERNECK --- ---
    S_TEJK: jop, mas recht. ma slova o ceske spolecnosti byla prilis silna. nevim, na jakem miste prodejnosti se ta kniha pohybuje, ani kdo stoji za jejim vydani. omlouvam se. s tim ze to uvedli do "despektu" ale nadale souhlasim a nevidim v tom zadny rozpor
    RUBBERNECK
    RUBBERNECK --- ---
    S_TEJK: ja tedy z toho osobne nevyvozuji volani po cenzure, spis znechuceni nad tim, ze je ceska spolecnost takovym to kniham naklonena. v tomto duchu se mi nezda, ze by to odporovalo ideim liberalismu, ba naopak. odsouzeni vseho, co hlasa omezovani nejakych mensin na zaklade jejich rasy, mi prijde jako nutnost, a proto se v tomto s redakci respektu plne stotoznuji
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    proč v posledních dvou číslech nebyl "minulý týden" od lampera? ten dnešní od Švehly se mi líbil, ale ten Taberyho minulej mě dost nudil teda .-))
    RUBBERNECK
    RUBBERNECK --- ---
    S_TEJK: pokud myslis, ze to neni potreba, to pak vypovida pouze o tobe, ne o redakci respektu..
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Promiň, já ti opravdu nerozumím. Co Respekt zamlčuje? Jak není nezávislý? Kvůli kterým "věcem" vznikal?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    S_TEJK: Mohl bys být konkrétnější a rozvést to na nějakém příkladu? (Jako bychom oba četli jiný časopis :))
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    RUBBERNECK: me se libila poznamka v rozhovoru s Randakem v tomto cisle prave na toto tema
    a myslim si, ze tenhle clovek vi
    RUBBERNECK
    RUBBERNECK --- ---
    S_TEJK: ja ti proste nerozumim. co je spatneho na presvedceni redakce? to si myslis, ze nejake periodikum musi byt za kazdou cenu "objektivni"? respekt ma postoj, jednotlivy autori maji postoj, a rozhodne nikdo si tam nehraje na vsevedouciho. s predkladanymi clanky nemusis preci souhlasit, zijeme ve svobodne spolecnosti, kde si kazdy najde sve. to je naprosto pruhledny, ne? tvoje poznamky mi prijdou jako nechutny zavan z huby minulosti
    AIAX
    AIAX --- ---
    RUBBERNECK: Hm, ještě že Nově, Primě, MF a jiným masmédiím se tohle stát nemůže, takže máme jistotu, že v nich o JEJICH inzerentech dostaneme vždy pravdivé, objektivní a nezkreslené informace.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    hezky priklad
    N_I
    N_I --- ---
    fer
    RUBBERNECK
    RUBBERNECK --- ---
    mam priklad: respekt nedavno ztratil jednoho z nejvetsich inzerentu. slo o CEZ, ktery tak reagoval na serii clanku informujicich o prpojeni politiky a tohoto kolosu
    N_I
    N_I --- ---
    aha,myslel jsem ze velky inzerenti maji paky pres sefredaktory uz i sem...diky

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam