já ti nevim, já si ten článek rozhodně přečtu znova. s tim, že si budu dávat největší pozor na formu, kterou je psanej.
kde přesně je hranice mezi spekulací a investigativní žurnalistikou? nejsou to tak trochu sestry? možná měl autor článku dát větší pozor, domyslet si důsledky, a více zdůraznit, že o jde o spekulaci, jestli to tak chceš opravdu nazývat. spekulaci založenou na jednom policejním dokumentu (s tím, že nepravděpodobnější jsou tvrzení o jeho falešnosti, než on sám) a na výpovědi pár žijících svědků
osobně je mi Kundera uplně ukradenej, ale strašně mě fascinuje ta absurdita jeho obhájců, včetně Havla. jako kdyby se snažili emocionálně zabarvenejma slovama přesvědčit nejen nás, ale i sebe sama.. takovej mam z toho dojem, a to mě jen utvrzuje v přesvědčení tomu dokumentu věřit.
jinak ten článek ,co jsem sem hodil, odpovídá snad na všechno.. jen bych k němu dodal, že Dlask ho pod Kunderym jménem nemohl jen tak zajít udat, protože se při udání jako první věc musel předložit OP , aby ověřili a zapsali jeho jméno. ten pak dokument nikdy nepodepisoval, ne v téhle fázi vyšetřování.