• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FLIPPERRespekt je jeden z nejmizernějších občasníků na české mediální scéně a proto ho také nikdo nečte. (Pavel Bém)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    já ještě nevim, včerejší číslo jsem začal číst pořádně až teď úvodním článkem od Švehly a celou dobu, co jsem ho četl, jsem si říkal něco jako že si ukousnul dost velký sousto (hodnocení 2WW jako nehistorik), nicméně asi nijak moc nepřešláp, protože psal totálně o ničem, až na to bombardování Bělehradu na konci, kterym mě něpřekvapil, ale docela nasral..........
    FAUVE_ROUGE
    FAUVE_ROUGE --- ---
    co rikate na tu novou koncepci respektu? ..ja musim rict ze se mi to libi a prijde mi to prehlednejsi
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    FLIPPER: :))
    SATURNIN
    SATURNIN --- ---
    co mi na tomto tydenim respektu hlava nebere je rubrika uspech - co je na te zenske zajimaveho? ze si vystrihuje clanky o f1 a jezdi se koukat na zavody? nechapu..
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    FAUVE_ROUGE: tak tak... A ještě kvůli Raulovi (občas), Höshlovi (vždy) a občasným závanům starých dobrých reflexních časů (málokdy) :)
    FAUVE_ROUGE
    FAUVE_ROUGE --- ---
    s tim Reflexem to je skoda ..jeste pred par lety to bylo cteni na urovni od zacatku az do konce ..ale kvuli fotkam od Sibika si ho stejne cas od casu koupim
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    RESTINPEACE: ty se mi asi zdáš hele ... R bez Reisenauera je jak Tomáš Vandas bez Kožený Bundy, prostě náhle nevíš na čem seš :)

jinak poslední dva úvodníky od Marka Švehly mi přišly takový nějaký slabý, zajímavý téma, ale jeho podání tak trochu "svazácký" jak už tu někdo tušim poznamenal ... na druhou stranu vydraftovat Jindřicha Šídla byl dle mýho dobrej tah, většinou svěží čtení ty sloupky od něj ...
    KRYZSTOFF
    KRYZSTOFF --- ---
    RESTINPEACE: Casopis PRODAVA obalka
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    RESTINPEACE: to sice neprodává (což také není tak úplně pravda), ale reprezentuje. A každé slušný časopis by si měl držet vysokou kulturní úroveň nejen co se obsahu týče, ale i grafické úpravy, volby papíru apod.
    Jinak s Reflexem, resp. poznámkou o jeho úpadku, nelze než souhlasit... Odebíráme jej od prvního čísla (!), takže tak nějak z tradice i nadále. Ale je to poslední dobou, zvláště od příchodu Pavla Šafra, z větší části děs běs.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    a kdyz sem zacal o tom reflexu, to cislo sem mel nahodou v trafice v ruce, mimochodem prvni od Hitlera Ratha, a kdyz jsem si to zbezne prolistoval, bylo mi dost smutno
    ja si u Respektu vazim obsahu, kterej je nekdy lepsi nekdy horsi, ale drzi si dlouhodoby standard, coz se o tom pseudo-konkurencim bulvaru uz dlouho rict neda
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    tyjo to se mi snad zda...
    casopis prece neprodava obalka, to si muzu rovnou kupovat reflex s nahatym JXD
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    taky jsem byl poněkud zneklidněn ...
    FAUVE_ROUGE
    FAUVE_ROUGE --- ---
    RESTINPEACE: vsak ja mu dovolenou preju ..akorat myslim, ze by redakce udelala lip, kdyby vzala neco adekvatniho z archivu, nez aby dali na titulku fotku Topolanka s Paroubkem..
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    A to si to nemuze nakreslit dopředu jo?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    FAUVE_ROUGE: kazdej si zaslouzi dovolenou a zrovna PR ji ma jednou za rok tejden, Respektujme to
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    FAUVE_ROUGE: Fajn, že jsi mi to řekla. Od rána mám blbou náladu, takže si alespoň tohle ušetřím a koupím si ho až zítra...
    FAUVE_ROUGE
    FAUVE_ROUGE --- ---
    nemam rada cisla kdy ma Reisenauer dovolenou ..ta obalka me uplne vydesila po ranu ((:
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    MAIMONIDES: Njn, je to trochu komentářoidní:).
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    JOSEF_K: Vpodstatě vycházeli automaticky z pozice, že vše je vpořádku, doložili to několika detaily a potom(a v průběhu) začali rejt do internetovejch novinářů.

Představoval bych si serióznější popis té anabáze, zařazení jednotlivejch událostí do vhodnýho kontextu a až potom nějakej komentář.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam