• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FLIPPERRespekt je jeden z nejmizernějších občasníků na české mediální scéně a proto ho také nikdo nečte. (Pavel Bém)
    rozbalit záhlaví
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    FTN: Nemíním řešit srbsko-kosovský konflikt, to by bylo na dlouhé lokte. Jen jsem poznamenal, že ta Švehlova věta nepatří mezi to nejlepší, co kdy napsal.
    FTN
    FTN --- ---
    JOSEF_K: Nesouhlasím, že to jsou dvě úplně odlišné věci, souhlasím že to neni jednoduchá záležitost. :-)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    JOSEF_K: Skvělých řešení bylo v té době pomálu, tohle bylo možné řešení, které je přinutilo kapitulovat.
    Diplomatická řešení už byla vyčerpaná.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    FTN:
    MAIMONIDES:
    Sejmout Miloševiče a rozmlátit Bělehrad jsou dvě různé věci. Ta záležitost rozhodně není jednoduchá a napsat to tak kategoricky, jak to udělal Švehla, je pěkná volovina. Větu když správně před deseti lety bombardoval Bělehrad, odkud se řídila genocidní politika vůči Albáncům v Kosovu by stálo za to přeložit do srbštiny a poslat do Gračanici nebo jiné srbské enklávy v Kosovu. Určitě by je to nadchlo. Působí to podobně propagandisticky a duchaplně jako muzeum kosovské historie v Prištině.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    me to teda po prolistovani a procteni prijde oproti puvodni verzi zbytecne chaoticky, na prvni pohled se mi to nelibi..
    FAUVE_ROUGE
    FAUVE_ROUGE --- ---
    FLIPPER: to je pravda ..to jsou akorat strucny informace ktery se ve vsech mediich propiraji porad dokola
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    FTN: Asi tak.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    FAUVE_ROUGE: mě ta nová úprava přijde fajn ... ten začátek od obsahu do konce krátkých zpráv mě dřív celkem sral - bylo to takový dost nepřehledný, teď co jsem to prolít se to o dost zlepšilo ... nicméně si furt nejsem jistej tim jestli by ty krátký zprávy neměly zmizet úplně a uvolnit místo dalším analýzám ...
    FTN
    FTN --- ---
    btw: Myslím, že sejmout Miloševiče bylo správný.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    a vůbec Švehla mi přijde poslední dobou jako jeden z nejzbytečnějších členů redakce R, největší tlachač o ničem
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    "Jedno ze základních poučení z druhé světové války - utloukání nenávisti dřív, než přeroste do nezvladatelné míry - dokázal Západ zúročit i konkrétními činy, když správně před deseti lety bombardoval Bělehrad, odkud se řídili genocidní politika vůči Albáncům v Kosovu."

...
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    já ještě nevim, včerejší číslo jsem začal číst pořádně až teď úvodním článkem od Švehly a celou dobu, co jsem ho četl, jsem si říkal něco jako že si ukousnul dost velký sousto (hodnocení 2WW jako nehistorik), nicméně asi nijak moc nepřešláp, protože psal totálně o ničem, až na to bombardování Bělehradu na konci, kterym mě něpřekvapil, ale docela nasral..........
    FAUVE_ROUGE
    FAUVE_ROUGE --- ---
    co rikate na tu novou koncepci respektu? ..ja musim rict ze se mi to libi a prijde mi to prehlednejsi
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    FLIPPER: :))
    SATURNIN
    SATURNIN --- ---
    co mi na tomto tydenim respektu hlava nebere je rubrika uspech - co je na te zenske zajimaveho? ze si vystrihuje clanky o f1 a jezdi se koukat na zavody? nechapu..
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    FAUVE_ROUGE: tak tak... A ještě kvůli Raulovi (občas), Höshlovi (vždy) a občasným závanům starých dobrých reflexních časů (málokdy) :)
    FAUVE_ROUGE
    FAUVE_ROUGE --- ---
    s tim Reflexem to je skoda ..jeste pred par lety to bylo cteni na urovni od zacatku az do konce ..ale kvuli fotkam od Sibika si ho stejne cas od casu koupim
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    RESTINPEACE: ty se mi asi zdáš hele ... R bez Reisenauera je jak Tomáš Vandas bez Kožený Bundy, prostě náhle nevíš na čem seš :)

jinak poslední dva úvodníky od Marka Švehly mi přišly takový nějaký slabý, zajímavý téma, ale jeho podání tak trochu "svazácký" jak už tu někdo tušim poznamenal ... na druhou stranu vydraftovat Jindřicha Šídla byl dle mýho dobrej tah, většinou svěží čtení ty sloupky od něj ...
    KRYZSTOFF
    KRYZSTOFF --- ---
    RESTINPEACE: Casopis PRODAVA obalka
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    RESTINPEACE: to sice neprodává (což také není tak úplně pravda), ale reprezentuje. A každé slušný časopis by si měl držet vysokou kulturní úroveň nejen co se obsahu týče, ale i grafické úpravy, volby papíru apod.
    Jinak s Reflexem, resp. poznámkou o jeho úpadku, nelze než souhlasit... Odebíráme jej od prvního čísla (!), takže tak nějak z tradice i nadále. Ale je to poslední dobou, zvláště od příchodu Pavla Šafra, z větší části děs běs.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam