PANTARIL: na FI MUNI jsem sel proto, ze jsem si myslel, ze chci delat s pocitacema - a utekl jsem po prvnim semestru a do ted toho nelituju...
pak prihlaska VSE, pulroku delani vsehomoznyho a bydleni vsudemozne, pak informatika VSE... oborovy predmety co me bavili super a v pohode, ale bohuzel jsem si musel dat takovy kraviny jako ucetnictvi a prava atd... dal bych mohl zkopirovat tvoje odpovedi na otazky v zahlavi - absolutne zadnej zajem o ty predmety --> odmital jsem se je ucit --> bakalarsky zkousky se odtahakovat nedaly :o( konec po 4 semestrech.
pak prace, na natlak rodiny a pritelkyne jeste posledni prihlaska na dalkovem studiu CZU (konec po 2 semestrech, protoze jsem mel pristup 'prece si nenecham zrat cas kvuli zkurveny hnojarne, proc zrovna JA bych mel na VS delat herbar a starat se o nejaky prasata atp...')
takze to shrnu. MUNI rozhodne nelituju, ty VSE je docela skoda a hnojarnu jsem nikdy vazne nebral... na to ze ziju na vysocine mam dobrou praci, na nejakou dalsi skolu uz vazne kaslu