DAVIDOWITCH: nevím :-) tak především: musel bych se pošesté na nějakou školu přihlásit. což se mi nechce... ne že bych přijímačky úspěšně neabsolvoval určitě už více jak 10x: kdysi v 18ti mě vzali ještě na strojní, nevzali na anglistiku-filosofii - což je celkem pochopitelné, protože jsem v té době neuměl anglicky a nevěděl nic o filosofii :-) - co proboha asi tak člověk může mít přečteného v 18ti ??? - od té doby jsem měl zajímavé období, kdy mi několikrát vzali (ale jednou také nevzali) na VŠE - a několikrát vzali (ale možná jednou nevzali, ale nejsem si jist) na různé obskurnější varianty studia MFF (dálkové, Bc. apod.)
s přijímačkama tedy nemám problém - spíš mě fakt znova děsí opakování anabáze snadný prvák (levou zadní) + vyhazov právě z jednoho předmětu ve druhém ročníku, který mě nebaví natolik, že ho neudělám ani ve třetím ročníku. Pošesté prvák... inu, to by byla nuda, ale to bych přežil. Ale potřebuju především najít obor, kde nebude ve druháku ten předmět, ze kterého propadnu dvakrát po sobě...