• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    13PANACEKDWC-Deywice sound system
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    RCK: ne nedotkl ses mě.. naopak právě si mě poučil a to se počítá :)
    ale očividně jsem se já dotkla tebe :D ten google jsem ti dala jako "rychlý" příklad, ale asi si to nepochopil, to nevadí, nebudeme to dál řešit :)
    RCK
    RCK --- ---
    SIMCIIQ: krava cervena,tele ruzova ...mlady to je,...sory jesi sem se te nak dotkl,ale kdyz uz pises "to ze neco neznas" a mluvis o mase tak predpokladam ze o tom vis vic nez to co ti vypadne z googlu kdyz zadas : teleci recept rychle :DDD
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    nechte toho už... já potřebuju ten odvoz =D
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    RCK: to máš pravdu tele od krávy fakt nerozpoznám, protože červené maso jím jednou za rok a nikdy jsem ho nekupovala.. nevím co ti na tom přijde vtipného? ne každý žere bifteky každý den..
    očekávala jsem, že když mi má někdo donést telecí maso, tak mi doveze telecí maso..
    RCK
    RCK --- ---
    SIMCIIQ: lol to ze neco neznas zni vtipne...to ze nerozpoznas tele od kravy je i snad vtipnejsi nez to predtim :DDD
    RCK
    RCK --- ---
    hovezi rizek? no tak to me poser,to patri spis do cernyho humoru

stejk z kejty zdarile sekunduje...vy ste fakt patlalove :DDDD

to koukate na Babicu nebo coo?:DD
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    FILUS: mě taky pls =)
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    potřebuji aby mi ty statní kuchtíci poradili :)
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    SIMCIIQ: jasny,vzdty rikam,ze jsem si to neodvodila v prni chvili :))
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CERTICE: třeba protože mám to samý maso jako mají kluci?
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    Ale jako v poho,asi si navazoivala na tu predeslou diskuzi,jen jak jsem tu mela jeden prispevek ten tvuj,tak jsem to nepochopila :))
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    SIMCIIQ: no nechapu proc sem pises neco o rizkach :))) proto ty ????otazniky??? :)))
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    SIMCIIQ: ? :D
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ty vole tak já nevím co jsem posrala a jak to blbý maso mám dělat ale řízky jsem měla úplně tvrdý táta zkoušel stejka a prej taky tvrdej.. teď budeme zkoušet telecí na smetaně..
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    masove hodu u viitků :)
    WTK
    WTK --- ---
    RCK: ja jenom lituju ze sem si neudelal roastbeef a zdelal to hned na stejky, ty sem mel nadelat jenom z ty kejty:) asi bych si taky este kus vzal a bratr mozna taky:)
    FILUS
    FILUS --- ---
    kdo za pandou pojede at mi napise do posty, dik ;)
    PANDABREAKER
    PANDABREAKER --- ---
    porad tu sou ty zebra a snad jeste i kus kejty...a kdyby byl jo zajem tak asi jeste zvladnem jednoho porazit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam