• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    13PANACEKDWC-Deywice sound system
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    EM303: jako prej: "Odpůrci projektu hlásí: Může se pod Ženevou vytvořit černá díra z ničit planetu" Říkám si jasně a roku 2012 je konec světa. A vědci jim na to odpovídají z úsměvem: "To se nemůže stát, při reakci se vytvářejí jen malé díry a ihned mizí"

xDD tak to je fér
    EM303
    EM303 --- ---
    DAWEIS: trochu ot ale machři to jsou každopádně:)
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    Já trochu odbočim od steaků a hovězího menší zajímavostí pokud jste to ještě nezaregistrovaly.

Zajímavost:
    CERN oslavuje první srážky protonů s rekordní energií

Tady je foto urychlovače, lze otáčet: http://petermccready.com/portfolio/08082002.html

ČT24 - reportáž a rozhovor: http://www.ct24.cz/veda-a-technika/76619-cern-poznani-podstaty-vesmiru-je-na-dosah/

Jako trochu machři !!!!!
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    WTK: no já to pro jistotu nechám na mužovi :) hold bifťoura udělat neumim :)
    FILUS: to mě taky zajímá :)
    FILUS
    FILUS --- ---
    A mně zajímá - Kdy bude pořádná grilovačka na nádru ???
    WTK
    WTK --- ---
    hehe kulinarskej klub u dwc

no neni to primo teleci, ale mlady hovezi. tele je to jenom dokud je kojeny.

SIMCIIQ:kdyz ti to tuhne tak si udelat fakt tenky platky a osmahnout nejvic zprudka, max minutu z kazdy strany, holt kdyz to prezenes tak ti ztuhne. kdy to prestane bejt krvavy poznas po hmatu.

RCK: nevis co je dobry ty patlale:)
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    RCK: já nemám řidičák a fáša je teď denně do večera v práci, tak že večír mě s tím poště akorád tak do pr.... =)
    RCK
    RCK --- ---
    FILUS:
    JUZUELKA: takze kdo ma auto a odridi to? muhehe
    PANDABREAKER: hovno sem mel v hlave dyz sem od tebe odjizdel naposled :DDD
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    RCK: tak tím spíš, kdo jede =DDD (škoda že hulim jen zřídka)

FILUS: jj jen se přiznejte =)
    FILUS
    FILUS --- ---
    JUZUELKA:
    RCK: JÁ taky !!!

takže kdo jede ? :)
    PANDABREAKER
    PANDABREAKER --- ---
    RCK: ale hovno;)
    RCK
    RCK --- ---
    JUZUELKA: bych taky jel celkem na vylet dyz je tak hezky...ale u pandy to je tak na 20 brk nez se odtamtad dostanes :DDD
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    RCK: ne nedotkl ses mě.. naopak právě si mě poučil a to se počítá :)
    ale očividně jsem se já dotkla tebe :D ten google jsem ti dala jako "rychlý" příklad, ale asi si to nepochopil, to nevadí, nebudeme to dál řešit :)
    RCK
    RCK --- ---
    SIMCIIQ: krava cervena,tele ruzova ...mlady to je,...sory jesi sem se te nak dotkl,ale kdyz uz pises "to ze neco neznas" a mluvis o mase tak predpokladam ze o tom vis vic nez to co ti vypadne z googlu kdyz zadas : teleci recept rychle :DDD
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    nechte toho už... já potřebuju ten odvoz =D
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    RCK: to máš pravdu tele od krávy fakt nerozpoznám, protože červené maso jím jednou za rok a nikdy jsem ho nekupovala.. nevím co ti na tom přijde vtipného? ne každý žere bifteky každý den..
    očekávala jsem, že když mi má někdo donést telecí maso, tak mi doveze telecí maso..
    RCK
    RCK --- ---
    SIMCIIQ: lol to ze neco neznas zni vtipne...to ze nerozpoznas tele od kravy je i snad vtipnejsi nez to predtim :DDD
    RCK
    RCK --- ---
    hovezi rizek? no tak to me poser,to patri spis do cernyho humoru

stejk z kejty zdarile sekunduje...vy ste fakt patlalove :DDDD

to koukate na Babicu nebo coo?:DD
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    FILUS: mě taky pls =)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam