DIOD: vidíš, já měl celou dobu za to, že za havárii může prasklej ventil. Ale von je za to vlastně zodpoveděnej nefunkční systém. Good to know.
MESK: Ano, rozhodně je teď nejvyšší čas vyhlásit boj proti vysoký porodnosti, obzvlášť, když evropa už dvacet let vymírá viz prognoźy stavu obyvatelstva v roce 2050 od EU:
http://www.brusselsjournal.com/files/europe-population-change.gif jediný co to drží na nule momentálně jsou statisíce imigrantů, kterýse zaseknou každoročně v Evropě.
Jinak debata ve stylu:já sem si vymyslel nějaký náhodný čísla a na nich sem vystavěl svoje teorie je sice úsměvná, ale k hovnu. Připomíná mi to takový ty výkřiky do tmy objevitelný na serverech typu idnes nebo novinky, kde se parta pomatenců skupinově přesvědčuje, jak se měli za komunitů daleko líp, páč benzín stál osm káblí a pivo dvě a plat byl šest litrů na ruku. Ne, že bych tu očekával citace podle ISO 286, ale přecejenom by v dnešní době neměl bejt problém se před vložením příspěvku alespoň podívat na wikinu, jestli to sedí. Kdybych bral tuhle diskuzi vážnějc, než jenom jako odpolední rétorický cvičení/výsměch pomatencům, tak bych z vás byl velmi, ale velmi zklamaný.
MESK,
RAGNAROK: opět dvě lemra po sobě házej náhodnejma číslama, který si oba cucaj z prstu a ještě si myslej, jak jsou na tom dobře.