• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MESKPeak Oil - zlom ropy
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DIOD: vidíš, já měl celou dobu za to, že za havárii může prasklej ventil. Ale von je za to vlastně zodpoveděnej nefunkční systém. Good to know.

    MESK: Ano, rozhodně je teď nejvyšší čas vyhlásit boj proti vysoký porodnosti, obzvlášť, když evropa už dvacet let vymírá viz prognoźy stavu obyvatelstva v roce 2050 od EU: http://www.brusselsjournal.com/files/europe-population-change.gif jediný co to drží na nule momentálně jsou statisíce imigrantů, kterýse zaseknou každoročně v Evropě.

    Jinak debata ve stylu:já sem si vymyslel nějaký náhodný čísla a na nich sem vystavěl svoje teorie je sice úsměvná, ale k hovnu. Připomíná mi to takový ty výkřiky do tmy objevitelný na serverech typu idnes nebo novinky, kde se parta pomatenců skupinově přesvědčuje, jak se měli za komunitů daleko líp, páč benzín stál osm káblí a pivo dvě a plat byl šest litrů na ruku. Ne, že bych tu očekával citace podle ISO 286, ale přecejenom by v dnešní době neměl bejt problém se před vložením příspěvku alespoň podívat na wikinu, jestli to sedí. Kdybych bral tuhle diskuzi vážnějc, než jenom jako odpolední rétorický cvičení/výsměch pomatencům, tak bych z vás byl velmi, ale velmi zklamaný.


    MESK,RAGNAROK: opět dvě lemra po sobě házej náhodnejma číslama, který si oba cucaj z prstu a ještě si myslej, jak jsou na tom dobře.
    DIOD
    DIOD --- ---
    http://www.msnbc.msn.com/id/37279113/ns/nightly_news/

    Bea also says "drilling and well completion operations did not meet industry standards." He says the well was considerably behind schedule and some of what proved to be bad decisions were designed to save time and money at the expense of safety.

    Chamtivost opet pricinou padu.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    dobre tak 13,5 MP. +slovaci a podkarpati. (samotni cehuni 6,8 MP)
    MESK
    MESK --- ---
    RAGNAROK: netus. meli jsme 10milionu. nicmene svet mel 3x min.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    ITCHY:
    tusim ze v dobe prvni republiky jsme meli asi 18,5 MP.
    MESK
    MESK --- ---
    ITCHY: s tebou koncim diskuzi. ty ses moc chytrej. proste na tebe nemam.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ITCHY: myslím, že mícháš pátý přes devátý, především. a tohle

    ITCHY: je docela nesmysl... čím chceš měřit ten "určitý stupeň blahobytu" ? zrovna populace Ruska se snižuje dost navzdory tvé definici - nemyslíš ? nebo pokládáš vysoké množství úmrtí na alkoholismus u mužů v Rusku za příznak toho "určitého stupně blahobytu" ? :-)

    prostě než začneš hlásat takhle hysterická tvrzení. dílem jsou vystrašená (možná máš pocit, že tě kritici konzumní společnosti něčím ohrožují ? ale čím ? budou po tobě házet knížkama ?), dílem jsou nenávistná (to z tvého projevu přímo čiší), a dílem tak nějak obecně paranoidní (proč pořád v každé druhé větě křičíš ??)

    víš co.. ty máš pocit, že na světě by bylo o tolik líp, kdyby všichni na trhu poptávali stejný životní styl jako ty. jenže podle zákona nabídka a poptávky - kdyby všichni poptávali to samé co ty, tak cena za tenhle životní styl stoupne ještě daleko víc, ne ? takže neměl by si spíš být vděčný alternativcům, že utrácejí za produkty a služby, které tebe nechávají chladným ? nezlepšuje to, že někdo jiný jede na kole náhodou tvoje šance na to moci konzumovat ropu ?
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    E2E4: ano množit se mají pouze alternativci.Mě by jinak zajímalo kde berou tito lidé drzost kritizovat konzumní způsob života ,za bušení do klávesnice kompu a pastování nesmyslů na nYX-no schíza jak prase...
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    MESK: doomsayeři to mají těžké, v každém století zvěstují konec světa a svět se stále točí dál.
    kdybs měl nutné minimum znalostzí, věděl bys že populační exploze se zastaví jakmile populace dosáhne určitého stupně blahobytu.nebo máš sand ty chatráku nevzdělaná pocit že čr populačněš roste??????
    Naoak nebýt imigrace tak vymírá,těch 10 mega máme stabilně už od dob první republiky.
    Dále vymírají rusové, němci, angličané, víceméně i italové,nebýt imigrace...
    takže populační exploze NIJAK NESOUVISÍ S KAPITALISMEM ČI KONZUMNÍM ŽIVOTEM,naopak KONZUMNÍ ŽIVOT,
    ještě by mě zajímala tvá definice co jest konzumní život, představ si že výlet do lesa,kina ,divadla je taky konzum,
    POPULAČNÍ RŮST ZASTAVUJE!!!!!!!
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MESK: no co teprv ostatním, jakou půdu jim připravuje když zplodil jen další žrouty omezených zdrojů?

    rozmnožovat by se měli asi jen ti, kteří ví, že konzum a nárůst populace je špatný.. kde jsem to jen už slyšel? někteří rovnější? :)
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    BIDAK: dobrovolná je v pořádku, bavíme se o povinné,aneb důsledek jest do budoucna plánované vymírání populace, což se děje v číně
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ITCHY: A co antikoncepce? To je jako sterilizace. Taky špatná, co?

    Já bych s tebou v něčem i souhlasil, ale tím jak jsi vyskočil jak čertík ze škatulky jsi ze sebe, promiň, udělal totálního vola.
    MESK
    MESK --- ---
    ITCHY: me je zas s podivem, ze clovek, kterej ma deti, jim pripravuje takovou zivnou pudu jako ty. zaslepenost konzumem nas privedla na pokraj prudkyho svahu, ale zatim jsme na vrcholku a za horizont jeste neni videt, tak proc neco resit, ze.
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    E2E4: LOL,jo je to tou ropu, nikoliv tohou po svobodě ,konzumu a lepší životním úrovni
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    MESK: spíš je smutný že člověk kristových let má názor jak 18 letý teenager..holt esli to nebude tim že já mám ženu, děti a nesu za ně zodpovědnost, a u rodičů už do 20 nebydlím....
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    E2E4: viz mé nedávné tvrzení že totalitní režim drancuje hůř a rychleji,aneb kdo viděl kyselé deště a mosteckou uhelnou za soudruhů ví své, stát se s nikým ne**, zájem byl suroviny, nějaké děti země a občanská hnutí neexistovala
    aneb typická diagnóza později narozewných, nezná, nezažil a nepamatuje...
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    DIOD: cos měl z dějepisu ty bambulo?
    ITCHY
    ITCHY --- ---
    DIOD: tys tam byl, tys tu efektivitu viděl???
    čína je země která má do mé představy svobodné a demokratické společnosti hodně daleko, naopak co se svobody v kapitalistickém duchu týká je jí tam až až,zdechnout hlady tě strana klidně nechá
    MESK
    MESK --- ---
    ITCHY: tak to je smutny, ze na tom budu uz za 6 let tak spatne
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DIOD: ale hlavně, jak bys nařídil omezení konzumu? Ostatně za komunismu jsme tu měli konzum poměrně dost omezený.. Řekl bych, že k drancování přírody a zabíjení tu docházelo mnohem víc než na Západě.. A pak lid, v touze po konzumu, komunismus svrhl.. (Nebo to bylo tím že Rusku docházela ropa a chtělo si jí nechat pro sebe? Už se nepamatuju. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam