• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHlegální vymejvárny & jiné podpásofky systému
    ZATRSATR
    ZATRSATR --- ---
    JUSTIF: nerubaj, sazaj!
    TSOH
    TSOH --- ---
    GILHAD: jen ze je to absolutne proti mysli... ale asi to tak bude... napr. ruzne ourady... pripada me ze by slo vse jednoduseji, ale stouplo by procnto nezamestnanosti.... a take treba automobilovej prumysl... malokdo vi co lezi nekde v sejfech automobilek za napady... (az dojde ropa tak hned druhej den sjedou z linek auta na jinejch-novejch principech :) ) jiz nejak po valce se neco testovalo na motorech a tenkrat to nejak skolabovalo kvuli tesneni nebo co... coz by se dnes snad jiz dalo... neco takoveho sem nekde cetl... ale bude toho urcite vic....
    TACTIC
    TACTIC --- ---
    JUSTIF: To muže bejt nejaka nakaza nebo podbny zvěrstvo. Ale hafo kancelařskejch mist je uplne zbytečnejch. Hlavne ve vedoucih pozich a v ruznejch radach sedi lidi co nedelaj vubec nic.
    JUSTIF
    JUSTIF --- ---
    TSOH: jako treba v ulici ukrajinska vykacet stromy a nasazet novy? fakt jsem nechapal co to tam ti typci vyvadej se svoji motorovkou..
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    TSOH: Co te vede k myslence, ze by tomu snad tak nebylo?
    TSOH
    TSOH --- ---
    myslite si, že existuji uměle vytvořená pracovni mista ?
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    GILHAD: infarktu většinou předcházejí jiné srdeční choroby, imho je nejlepší když tě přejede náklaďák plný nekolkovaných cigaret :)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Pro stat je nejvyhodnejsi infarkt pul roku pred duchodem
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    TSOH: to možná jo, ale ještě předtim ti odejde slinivka a další super věci...
    TSOH
    TSOH --- ---
    SHEALA: myslim si ze jatra /pokud teda clovek neni extremista../ ztvrdnou ve vetsine pripadu tak nejak pred tim duchodem...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    TSOH: no pro stat je vyhodnejsi "zdravy duchodce". A rozhodne ne nekdo kdo se upije ci ukouri k invalidite v produktivnim veku.
    TSOH
    TSOH --- ---
    je otazkou zda do tohoto tematu patri třeba tvrdej alkohol /př. tabák/.... východnim smerem od nás je levnejsi ... neb vetsi bida je tam a lide aspon nemyslej... hafo jich tam usina kazdej den ve stavu kdy mysl je tímto ochromena....
    pohravam si s myšlenkou > vždyť je vlastne pro jakýkoliv stat ,,vyhodne,, kdyz lide zemrou drive na nemoci timto zpusobene > koneckoncu i farmacie je obrovskej business... /idealne ve veku kdy prestavaj bejt produktivni../. strasne penez statni kase to usetri/duchody ... s tim souvisi i reklama... v okamžiku kdy např. cigára propaguje drsňák se sombrérem na koni :) ... je toto asi zacíleno na náctileté... a vse je patrne v poradku... protože....
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    ROUMEN: jo, to zas byla sazka, myslim, ta byla vytecna. chi chi, zaciname bejt ot, nezalozime si forum o (vtipnejch) reklamach?
    TSOH
    TSOH --- ---
    G3X: film sem videl pred casem v Aeru a byla k tomu jeste vystava fotek... nadhera... promitali teda jen cestu do Afriky.... ty lidi davali jeste cestu do Indie nebo Mongolska /ted nevim/. Take sem se pidil po dvd a da se prej sehnat v tsp,ul.skolska... pokud to budes mit > rad si to vypalim... :) (jeste me to tady slibil jeden clovek ze to posle za pifka, ale asi se na to vybod... jinak bych to lifroval dal).
    G3X
    G3X --- ---
    TSOH: mas ten film ? docela by me zajimal ..
    TSOH
    TSOH --- ---
    MISA_PES:
    MSM: dik za info
    __________________________
    pravda je ze k tematu to uplne neni, ale ne tak uplne (kde nepomuže vymejvárna prijde ke slovu zákon..). v podstate neslo az zas tak o nejake ,,kalby,, na loukach, ale spis o to ze tito lide jsou/byli az moc svobodní.../tzn. žádé drsné pózičky co večer otvíraj doma rodčum ledničku/. vždyť svoboda je dost chytlavá záležitost a většině lidí se ji nepodaří najít po celý život ... jiné řešení v podstate nebylo (z pohledu ,systemu,)... Odpovedi byl odchod ze zeme...
    (viz. film World traveller adventure) a take vznikaji mista jako jsou popsana v diskuzi >
    [ free community & traveller places ]
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MISA_PES: Jo, to je fakt. Velmi zajimava a ftipna reklama kterou si pamatuji, byla ta, kde jsou ruzne exoticke zabery z fotbalu, zakroky a situace. ktere pripominaji uplne jine sporty a komentator ty sporty jmenuje a na zaver je basketbalista nakopavajici basketovy balon a k tomu komentar "a fotbal".
    Ale netusim na co ta reklama byla :-)
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    to je presne vono.
    MSM
    MSM --- ---
    TSOH: http://en.wikipedia.org/wiki/Criminal_Justice_and_Public_Order_Act_1994

    Ale s tématem diskuze to nemá imho zas tolik společného.
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    TSOH: je to v UK a je to zakon o nepovolenem shromazdovani (nabo tak neco), rok vydani cca 1993 (ne zcela se zarukou), byla to reakce na obrovsky nekontrolovany rave parties a vselijaky teky. nekde jsem k tomu mel nejaky materialy, zkusim to najit, uz si to moc nepamatuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam