• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANDRE3000JAPANESE+DESIGN+ART+ARCHITECTURE
    SUNRISE
    SUNRISE --- ---
    tyjo musim rict, ze jsem z japonske architektury dost zklamana. Ty supermoderni ufostavby, nebo naopak krasne tradicni domy, tvori asi tak 20 procent mistni zastavby, zbytek jsou hnusne panelaky, za ktere by se nemusel stydet ani bolsevik, nebo naprosto nudne radove domky... hnus... jeste to ma vsechny streva (trubky, draty a tak) venku, coz tomu moc neprida. navic Japonci neznaji dvojita skla, izolaci, ani poradne topeni, takze mam bezne doma rano teplotu kolem 13 stupnu (stejna jako venku).
    Kdyz uz je teda nejaky zajimavy barak, tak uz to stoji za to, ale je jich tu fakt malo.
    PETKA
    PETKA --- ---
    jej cool club
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    BONGMAN: tam jsou super veci
    AHASVER: k linkum nakej popisek, diky
    BONGMAN
    BONGMAN --- ---
    ANDRE3000: Já sem zkusím teda přispět.
    http://rinpaeshidan.jp/
    Doporučuju v artworks vid Tweek of art works (mé nejoblíbenější)
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    AHASVER: zadnej klub o japonsky architekture, designu a umeni jsem nenasel, abych rekl pravdu tak ten klub mam predevsim sobe pro radost a beru ho spis jako urcitou formu blogu... casto pri hledani veci do skoly narazim na neco co se mi libi a chci to mit na jednom miste, pripadne se o to podelit s kazdym koho to bude zajimat.. samozrejme budu rad kdyz tenhle klub bude sledovat a prispivat sem co nejvic lidi, ale kdyz ho bude sledovat jen 10 lidi a budu prispivat jen ja tak taky ok:)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    ANDRE3000: yep, dával jsem nedávno do toys... každopádně klub o japonsku tu už je - tam by se tohle téma nevešlo? (no, ne že bych si nechtěl bookovat stopadesátou první diskusi, to zas ne;))
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    ++art TAKASHI MURAKAMI retrospective@LA

ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    JUTH
    JUTH --- ---
    to samozrejme - obvykle byva japonsky nabytek jednoduchy vzhledem a pomerne pohodly (pokud nemate problem se zady, to je asi jedina nevyhoda)... Ja osobne mam rada prace tu geometrickou jednoduchost a spoustu volneho prostoru - az budu mit cas (treba se to i postesti ^^) hodim sem nejake moje oblibene fotky....
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    musi to ale bejt genialni kvuli vzhledu, tvaru, funkci, napadu...ne jen kvuli tomu ze to je japonsky
    JUTH
    JUTH --- ---
    ANDRE3000: VSechny aspekty uziteho umeni japonska jsou genialni- vcetne bytoveho designu. Nedavno sem prochazela za Vodickovou kolem nake strasne snob-nobl nabytkove prodejny a japonsko vladne, docela sem zirala...
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    JUTH: s tim designem je to dobrej napad:)
    JUTH
    JUTH --- ---
    Tohle zni jako zajimava diskuse ^^ Japonskou architekturu a desing tu jeste nemame...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam