• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, prima klub. Sveho casu jsem mel na starym cyberu neco podobnyho :) Bydlim v mestske vile, pred domem mame pas travniku, o ktery se samozrejme musime starat, sekat atd. Pred barakem nam chodi kazdy den spousta pejskaru, kteri ve sve demenci nechavaji sva zvirata v tomto prostoru kalet. Je skvele pak vyhrabavat z travniku hromady psich hoven, opravdu si nedokazu predstavit jine, zabavnejsi traveni casu. Bohuzel jako clovek pracujici nemam cas ani chut hlidat smejdy, kteri nechaji sve chlupate ustekance delat z naseho travniku psi hajzl, a tak jsem premyslel, jestli neexistuje nejaky postrik, ktery by psum ochcavani a posravani naseho travniku co mozna nejvic zneprijemnil. Samozrejme by to idealne melo pusobit pouze na psy a negativni ekologicky dopad by mel byt nulovy. Nejaky napad?
    BAMBULE
    BAMBULE --- ---
    Dneska ráno při venčení našeho 6,5 kilovýho chlupáče Amálky k nám z dálky přiletěl lambrador...jeho nadšení a velké skoky směrem k nám doprovázel křik mladičké slečny...volala na něj, pro mě, neurčitelným jménem a stále opakovala..bezvýsledně...stůj, když k nám pejsek doběhl velice rychle jsem zjistila že je to pumr, naše Amálka se psů nebojí a i s tou největší bestií by si ráda hrála, jenže pes ve své radosti skákal a šťouchal do ní čumákem a to by mohlo být pro takhle malýho psa nebezpečné, vzala jsem ji do náruče a snažila se milému, skákajícímu a štějkajícímu psu, který nehodlal pochopit, že náše fena není malý plyšový medvídek na hraní, ukázat, že má přestat. Nepřestal. Dokonce začal skákat na mě...Slečna doběhla, ufuněně mi začala vysvětlovat, že on nic neudělá, že je hodnej a milej...o mě si to ale slečna asi nemyslí, po tom, co jsem ji vysvětlila, na co je vodítko a případně náhubek...pokud její pes není schopen poslechnout...

Naš pes smutně koukal na odcházejícího psa, který byl už veden na vodítku...ale aby to mělo tu správnou pointu...asi 50 m od nás se situace opakovala...

...až na to, že za lambadorem nevály jen uši, ale i slečna na vodítku...

Jo, ať si lidi pořídí křečka, když na psa nestačí...je to celkem nebezpečné...a to tentokrát je to v podstatě veselá příhoda...:)
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    ANOUKE: Kde bydlis? :))) Ani prechody pro chodce dneska uz nejsou bezpecny...:)))
    CEZAM
    CEZAM --- ---
    anouke, v pohode, ja taky pochciju kazdyho psa co potkam uplne s klidem. jednak pocitam ze smrdi i tak, a jednak psy (a podobny bestie) uprimne nesnasim a beru to jako takovou odplatu za to, ze mi otravujou zivot. (taky doufam ze doziju :-)))))
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    me to je jedno, dest to smeje
    ANOUKE
    ANOUKE --- ---
    PENGU1019: nevim, jestli je bezpecny, ze se k tomu priznavam, ale ja svyho psa nechavam na auta (resp. na jejich kola) chcat uplne s klidem. jednak pocitam, ze projedou vetsi sajrajty a jednak auta (a podobny vydobytky nasi civilizace) uprimne nesnasim a beru to jako takovou odplatu za to, ze mi smrdej do zivota ...
    (doufam, ze doziju pristiho rana:)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    PENGU1019: me vubec. nemam auto :D
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    Sere vas, ze vam cizi psi vochcavaj auto? me DESNE!
    DAGOBYJ
    DAGOBYJ --- ---
    Ja myslim, ze je celkem jedno, jestli me olizne pes nebo si dam jidlo v hospode. Riziko, ze neco chytnu je stejny. Uz jsem par kuchyni v hospode videl a nedelam si zadny iluze! A abych rekl pravdu, jeste jsem nepotkal tak smrdiciho psa jako potkavam smrdici bezdomovce. To je taky prast jako uhod...
    NOITA
    NOITA --- ---
    BAMBULE: jestli oni to nebudou spíš smrdutí sousedi:-))
    BAMBULE
    BAMBULE --- ---
    Ale viz VYPLIVBLITEKK, je fakt, že máme sousedy, co když jedou výtahem, tak to po jejich psu smrdí, jak v opičárně ještě dvě hodiny... :(

Část naší rodiny a přátel by si našeho psa vzala do postele a část ho nedovolí vzít ani na návštěvu...a to nesmrdí, neslintá a chlupy nepouští...a je hodná, aby těch superlativů nebylo málo :D
    BAMBULE
    BAMBULE --- ---
    měla jsem na psi ohledně chlupů, venčení brzo ráno, když ostatní ještě spí a spoustu jinejch proti... radikální názor a dneska bych za to 6,5 kilový chlupatý stvoření i dýchala....souhlasím s ELECTICA...:)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    VYPLIVBLITEKK: a tak to ja zase chapu, ze jim to nevadi, prece jen, kdyz k nekomu mas vztah, tak od nej sneses lecos ;) At se nechaji olizovat, ale hlavne at ti psi neolizuji me :)
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    no prave. navic pousteji chlupy a maji tisice druhu roztocu. a to s nima nektery lidi i spej v posteli. jako uplne blueargh.
    VYPLIVBLITEKK
    VYPLIVBLITEKK --- ---
    Nejhorsi asi je jak psi smrdej a slintaj,olizujou lidem pusu atd.coz uz pejskarum ani neprijde jako neco nenormalniho.
    NOITA
    NOITA --- ---
    JULESKAH: Moje řeč. Když už se mi to stalo asi po 10 během jediné výcvikové procházky, povolila jsem vodítko a nechala jsem psa (skákavého boxera) využít jeho délky a vzepnout se na něm tak, že zablácenýma tlapkama těsně minul světlou bundu mlaskajícího pána. Ten se divil :-)
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    jo, a krome deti mne dost serou lidi, kteri bez dovoleni sahaji na myho psa - a to i bez jeho dovoleni, nebo na nej mlaskaji, piskaji, volaji a to tak, ze se tvari jako bych tam ja s tim psem ani nestala, protoze si pak clovek pripada jak totalni -pip- a proste se to nedela, ale o tom se moc nemluvi mozna oni ode mne jako od pejskare ocekavaji, ze jakmile uvidim, ze se jim Zuzka libi, dam jim voditko do ruky nekam tise zmizim... :)

JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    kdyz uz ten pes nejde na voditku, tak nema vyvadet psi kusy imho, na druhou stranu byt psem narozenym v teto dobe, zijicim ve meste a mit panecka, ktery mne dusledne taha na voditku a s kosikem musi byt peklo, jakoby cloveka nutili chodit se zavaanyma ocima..
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    JULESKAH:
    "a kdyz uz to nedelaj, tak aspon nemam delat neco, co nemaj" - tomu jsem, přiznám se, zcela neporozuměl.
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    ECLECTICA: mela sis nechat proplatit cistirnu nebo zavolat policajty, ponevadz psy maj prece ve meste chodit na voditku... a kdyz uz to nedelaj, tak aspon nemam delat neco, co nemaj

KRMELEC: s takovejma lidma mam taky zkusenost, pujdou do pekla, protoze jsou zli a zli jsou asi proto, ze je samotny nema nikdo moc rad... a dobre jim tak ;)

nedavno se kamoscini psi snazili vitat na ulici uplne cizi starenku (neslo to, pac jsou na dost kratkym voditku, pac jinak se chovaji jako nerizeny strely) ale ta babicka (asi 80/90 let, dve francouzsky hole...) najednou povida "to nevadi, pustte je za mnou, ja mam psy rada, ja nenavidim lidi..." asi vi co rika, v jejim veku ;)

mne zase treba dost vadi chovani nekterych rodicu malych deti...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam