• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    GIO
    GIO --- ---
    TRISSIE: no, ja je sbiram, a pokud nekdo jiny ne, az si zamete pred vlastnim rahem. dockinez muze koukat z okna a pripadne bonzovat.)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GIO: ve městě, pokud vím, je povinnost výkaly po svém psu sbírat. Pod poměrně tučnou pokutou. Takže pokud je někdo arogantní hovado, tak spíš pejskař nerespektující pravidla venčení psů.

DOCKINEZ: ohradit klasicky by to nešlo?
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    DOCKINEZ: elektrickej ohradnik?
    GIO
    GIO --- ---
    DOCKINEZ: no nazvat me smudlinkou je opravdu drzost, to pozor.

a ty ve sve aroganci resis hovna, misto abys je obcas s jistou nevoli, ze nejsou "tva vlastni- rozumej tveho psa" sebral, nebo si tam pichnul arogantni cedulku "zakaz venceni psu".) tak se to dela napr. pred panelakama. duchodci se nudi, tak tam pichaji ruznce cedulky.)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GIO: Drzej? A to jako k tobe? Nenech se vysmat...

LEONKA: To neni otazka hromadeni majetku, mne vadi skutecnost, ze nekdo ve svy aroganci znevazuje vysledek moji prace.
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    co se o travnik starat s dobrym pocitem, ze maj pejsci kde kadit, a ze delas neco prospesnyho pro neme tvare?:))
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    DOCKINEZ: nebydlim, ale kdyby jo, tak se z posranyho travniku asi nevyvratim:) nebo jak tu nekdo psal, ze psi vochcavaj auta....proste mi pride, ze lidi cim dal vic videj smysl zivota v hromadeni majetku a jeho hlidanim:) me osobne to pride usmevny:)
    GIO
    GIO --- ---
    nebud drzej. mam taky svuj dum a taky se mi pred nim obcas vysere neci pes a nemam potrebu se o to delit na netu a zebrat o rady.) asi nachazim v zivote jine zalibeni nez rozcilovat se nad hovnem:))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GIO: Mila šmudlinko, tady jsme na diskuznim serveru. Pokud ty si s ostatnimi akorat vymenujes repliky typu "use google" ci "rtfm", je to tvoje vec, ale nenut k tomu mne, ano?
    GIO
    GIO --- ---
    DOCKINEZ: a co ti jako mam napsat, kdyz nejses ani schopen do guglu zadat svuj pozadavek na ziskani informace o odpuzovaci psu:))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GIO: Ech, myslel jsem "ve svem dome", diky ze se tak hezky a konstruktivne zapojujes do doskuze.
    GIO
    GIO --- ---
    jo bydli v privesu asi.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Blbej napad. To neni otazka nejakeho lpění, o ten travnik se musime starat tak jako tak, stejne jako napr. musim v zime odhrabavat z chodniku snih.

Ty asi nebydlis v dome, ze?
    GIO
    GIO --- ---
    DOCKINEZ: use google. nebo si porid psa, ten je odezene.
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    neulpivat tolik na kusu travniku?:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, prima klub. Sveho casu jsem mel na starym cyberu neco podobnyho :) Bydlim v mestske vile, pred domem mame pas travniku, o ktery se samozrejme musime starat, sekat atd. Pred barakem nam chodi kazdy den spousta pejskaru, kteri ve sve demenci nechavaji sva zvirata v tomto prostoru kalet. Je skvele pak vyhrabavat z travniku hromady psich hoven, opravdu si nedokazu predstavit jine, zabavnejsi traveni casu. Bohuzel jako clovek pracujici nemam cas ani chut hlidat smejdy, kteri nechaji sve chlupate ustekance delat z naseho travniku psi hajzl, a tak jsem premyslel, jestli neexistuje nejaky postrik, ktery by psum ochcavani a posravani naseho travniku co mozna nejvic zneprijemnil. Samozrejme by to idealne melo pusobit pouze na psy a negativni ekologicky dopad by mel byt nulovy. Nejaky napad?
    BAMBULE
    BAMBULE --- ---
    Dneska ráno při venčení našeho 6,5 kilovýho chlupáče Amálky k nám z dálky přiletěl lambrador...jeho nadšení a velké skoky směrem k nám doprovázel křik mladičké slečny...volala na něj, pro mě, neurčitelným jménem a stále opakovala..bezvýsledně...stůj, když k nám pejsek doběhl velice rychle jsem zjistila že je to pumr, naše Amálka se psů nebojí a i s tou největší bestií by si ráda hrála, jenže pes ve své radosti skákal a šťouchal do ní čumákem a to by mohlo být pro takhle malýho psa nebezpečné, vzala jsem ji do náruče a snažila se milému, skákajícímu a štějkajícímu psu, který nehodlal pochopit, že náše fena není malý plyšový medvídek na hraní, ukázat, že má přestat. Nepřestal. Dokonce začal skákat na mě...Slečna doběhla, ufuněně mi začala vysvětlovat, že on nic neudělá, že je hodnej a milej...o mě si to ale slečna asi nemyslí, po tom, co jsem ji vysvětlila, na co je vodítko a případně náhubek...pokud její pes není schopen poslechnout...

Naš pes smutně koukal na odcházejícího psa, který byl už veden na vodítku...ale aby to mělo tu správnou pointu...asi 50 m od nás se situace opakovala...

...až na to, že za lambadorem nevály jen uši, ale i slečna na vodítku...

Jo, ať si lidi pořídí křečka, když na psa nestačí...je to celkem nebezpečné...a to tentokrát je to v podstatě veselá příhoda...:)
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    ANOUKE: Kde bydlis? :))) Ani prechody pro chodce dneska uz nejsou bezpecny...:)))
    CEZAM
    CEZAM --- ---
    anouke, v pohode, ja taky pochciju kazdyho psa co potkam uplne s klidem. jednak pocitam ze smrdi i tak, a jednak psy (a podobny bestie) uprimne nesnasim a beru to jako takovou odplatu za to, ze mi otravujou zivot. (taky doufam ze doziju :-)))))
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    me to je jedno, dest to smeje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam